Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik olyan rózsaszín...

Létezik olyan rózsaszín színező vagy kréta, ami egy sötétbarna hajon is meglátszana?

Figyelt kérdés

Valamilyen ehhez hasonlóra gondoltam:

[link]

Mindenképpen ki kell hozzá szőkíteni a hajat vagy esetleg van olyan erős "cucc" ami a barna hajon is meglátszik?

2015. szept. 20. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Én régebben fodrászkellékben vettem habot rá, viszont az sokáig megmarad, fakulni fakul, de nem "lemosható" 1-2 alkalom után.

Ha bemész egy ilyen boltba, akkor tudni fogják. Nekem majdnem fekete hajam van.

2015. szept. 20. 14:56
 2/4 A kérdező kommentje:

Körülbelül mennyi ideig maradt meg? Teljesen lekopik a szín vagy azért megmarad?. Igazából nem szeretnék semmilyen végleges dolgot, mint például szőkíteni sem meg utána sem szeretném visszafesteni az eredeti színére. Mondjuk csak a végét szeretném rózsaszínre és hosszú hajam van, tehát max. levágatom, nem lenne olyan nagy tragédia, de azért nem ez a cél. Valamint olyan szempontból is jobb lenne, hogy először egyáltalán meg tudnám nézni, hogy milyen és ha nem tetszik akkor úgyis kijön belőle.

Köszönöm szépen! Majd utánanézek.:)

2015. szept. 20. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Kréta vagy színező hajlakk/hab, de azok összefognak mindent amihez hozzáér majd a hajad, és nem úgy néz ki mint a képen. Sötét hajon sötétebb, erősebb színe lesz. Csak szőkített hajon lehet ilyen világos rózsaszínt elérni. Meg alapból egy ombre van a képen, otthon ilyet nem tudsz festeni, csak lenőtt típusú hajat, ami elég béna szerintem.
2015. szept. 20. 17:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem is magamnak akarnám csinálni. Az nem baj ha sötétebb valamivel, azt gondoltam, hogy sőtétbarna hajon nem lesz pasztel rózsaszín. Ez csak egy példa volt, hogy nagyjából milyet szeretnék.
2015. szept. 20. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!