Létezik olyan rózsaszín színező vagy kréta, ami egy sötétbarna hajon is meglátszana?
Valamilyen ehhez hasonlóra gondoltam:
Mindenképpen ki kell hozzá szőkíteni a hajat vagy esetleg van olyan erős "cucc" ami a barna hajon is meglátszik?
Én régebben fodrászkellékben vettem habot rá, viszont az sokáig megmarad, fakulni fakul, de nem "lemosható" 1-2 alkalom után.
Ha bemész egy ilyen boltba, akkor tudni fogják. Nekem majdnem fekete hajam van.
Körülbelül mennyi ideig maradt meg? Teljesen lekopik a szín vagy azért megmarad?. Igazából nem szeretnék semmilyen végleges dolgot, mint például szőkíteni sem meg utána sem szeretném visszafesteni az eredeti színére. Mondjuk csak a végét szeretném rózsaszínre és hosszú hajam van, tehát max. levágatom, nem lenne olyan nagy tragédia, de azért nem ez a cél. Valamint olyan szempontból is jobb lenne, hogy először egyáltalán meg tudnám nézni, hogy milyen és ha nem tetszik akkor úgyis kijön belőle.
Köszönöm szépen! Majd utánanézek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!