Sötétbarna hajhoz, ill. középbarna, sárgább tónusú bőrhöz milyen színű ruha illik? A rózsaszín mondjuk?
Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak egy gyönyörű báli ruhát, jól áll meg minden, de rózsaszín... Szerintetek passzol barna hajhoz egy rózsaszín ruha? (Nem kapható más színben.)2013. jan. 18. 16:56
1/3 anonim válasza:
igen! miért ne passzolna?:)) Nekem is barna hajam van, és sokszor hordok rózsaszínt:) Jó lesz az!
2/3 anonim válasza:
bár nekem világos barna hajam van, szerintem a lényegen nem változtat, pláne, hogy a bőrszínünk - így ahogy leírtad - nagyon hasonlít. teljes szívemből utálom a rózsaszínt, és ez nagyon nagy kár, mert nekünk ez a szín áll a LEGJOBBAN ;)
3/3 anonim válasza:
Szia!:)
Nekem is kicsit sárgásabb,creol bőröm van.az ismerőseim mindig mondják,amikor fehérbe,világoskékbe vagy rózsaszínbe vagyok,hogy milyen jól áll.:) ezt a 3 színt nagyon tudom ajánlani.
ja,és sötétbarna hajam van.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!