Szalicilsavat hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szalicilsavat (BHA) hol tudok venni? Arcomra használnám, hámlasztóként aknéra és miteszerekre, valamint az elhalt bőrhámsejtek miatt.
2015. szept. 19. 18:00
1/5 Gobcsi84562 válasza:
Esetleg ezt tudom neked ajánlani nem tudom erre gondolsz-e [link]
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezekből próbáltam egy-kettőt, de nem igazán voltak hatásosak. Nekem natúr szalicilsav (2-3% vagy netán több) kellene, nem tudom, gyógyszertárban kapható e.
Még esetleg ezt néztem, erre csupa jót írnak, és hát Naturland termék. :) [link]
2015. szept. 19. 18:09
3/5 A kérdező kommentje:
Esetleg valakinek van tapasztalata ezekkel kapcsolatban? Valóban olyan hatásos, mint amilyennek írják?
2015. szept. 19. 18:11
4/5 anonim válasza:
Akkor már inkább egy rendes BHA hámlasztót szerezz.
5/5 A kérdező kommentje:
A végén szaliciles cinkpasztát vettem, ez 2% szalicilsavat tartalmaz, tehát erre már lehet mondani azt, hogy BHA hámlasztó, mégse 5000-10000 Ft. :)
2015. szept. 23. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!