12%-os szalicilsavat kenhetek az arcomra? Ha igen, milyen időközönként? Ha nem, mivel " hígíthatnám"?
???
Szalicilből (BHA) 1-2 % is bőven elég arcra. Hogy szereztél egyáltalán 12 %-ost?
Ugye nem a tyúkszemirtót akarod az arcodra pacsmagolni?
A hogy hígítsd elég fura kérdés. Komplett laborod van otthon, amivel biztosíthatod, hogy a hígítási arány megfelelő legyen és még a készítmény ph értéke se változzon (mert ez lényeges egy hámlasztónál, különben nem hat)?
Nagyon könnyen túlhámlaszthatod az arcod az otthoni barkácsolással.
Kb a 2%-os savas hámlasztás az, ami biztonságos otthon, persze ez is megfelelő nappali fényvédelem mellett és erős hidratálással.
Én azt javaslom, vásárolj jó minőségű készítményeket, amelyek megfelelnek a céljaidnak. Nem olyan nagyon drága, vannak oldalak, ahol mintákat is tudsz rendelni kb 200 forintért, privátban megadom az elérhetőséget, mert reklámozni nem akarok.
Ez nagyon-nagyon erős, még a 2%-os Bha hámlasztóval is könnyen túl lehet hámlasztani.
Ráadásul jön a tavasz, süt a nap, ilyen erős, radikális szert ilyenkor nem szabad használni, a 2%-os is csak komoly fényvédelem mellett megy.
A ph értéket szintén be kell állítani, 3-4 között hatásos elvileg, de ezt otthon lehetetlen megcsinálni...
Szerintem a Paula's Choice bha-t próbáld ki, 30 ml 2200 ft, 500 Ft a szállítás, és én 2 hónapja használom, de alig látszik még a használat, szerintem kb fél évig elég lesz:)
Kedves utolsó válaszoló!
Szabad tudni honnan rendeltem azt a bha-t? Kerestem már de csak sokkal drágábban láttam.:(
Előre is köszönöm! :)
Itt lehet kapni, most nyílt meg a webshop, még 5% akció is van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!