Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Melyik a jobb? A...

Lányok! Melyik a jobb? A kókusz-, argán- vagy a ricinusolaj? Melyik vált be nektek? Hogyan használjátok?

Figyelt kérdés
2015. szept. 18. 13:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Legjobb az argán, abban van a legtöbb haj számára fontos anyag. Valamint azt nem kell kimosni, sokáig kitart, és így nézve nem is drága. Naponta 3 cseppet kell a hajra felkenni.

A másik kettő olajat pakolásként lehet használni, a szűz kókuszolaj jó, de nagyon drága. A ricinus sokat nem ér, max puhább tőle a haj de arra egy balzsam is képes, olcsó, de túl sűrű és a sok samponozás utána árt a hajnak. Ha nem mosod ki rendesen az sem épp egészséges.

2015. szept. 18. 13:42
 2/3 anonim ***** válasza:
A kókusszal nincs tapasztalatom, viszont rendszeresen használok argán és ricinusolajat. Az argánt első sorban fényesítésre, puhításra használom. Reggelente pár cseppet teszek hajközéptől a végéig. A ricinus a dúsításért/hajnövesztésért kell nekem, azt este felé rakom fel pakolásnak, rajta hagyom 3-4 óráig majd lemosom. Ezt hetente vagy kéthetente egyszer követem el. Nekem mindkettő bevált :)
2015. szept. 18. 17:00
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem a legjobb a vaj,

aztán a jojoba olaj és argán olaj

de a ricinus is nagyon jó, csak nagyon ragad, emiatt fel kell picit melegíteni (szóval nekem macerás)

kókusz olaj, igazából lehet hogy ez is jó csak ritkán használom.

régebben még használt az oliva olaj, most valahogy nem.

2015. szept. 18. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!