Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet az arcbőrt fiatalit...

Hogy lehet az arcbőrt fiatalitani?

Figyelt kérdés
30 éves férfi vagyok és az arcbőröm ehhet képest már eléggé gyűrödtnek és öregnek látszik, szerintem az állandóan kevés alvás és a rengeteg napon tartózkodás miatt leginkább. vissza lehet e ezt forditani, hogyan tudnám újra üdévé és fiatalossá varázsolni az arcbőrömet?
2015. szept. 17. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:

aloe vera

növényként tartod, időnként levágsz a leveléből, és a belső gél részét rákened az arcodra. Mega-vitamin bomba, és bőr-regeneráló ;)

csalán tea

kúra szerűen érdemes. 1 hónapban egy hétig napi 3 csészével iszol, ez belsőleg regenerálja a bőrt,

(ha íze nem lenne szimpi, keverheted tisztító tea keverékkel pl mecsek,

vagy zöld teával, vagy valamilyen relax gyógynövényes teával).

Kamilla tea

Hetente párszor kamilla teába mártott kozmetikai korong vattával áttörlöd az arcod.

Uborka

kígyóuborka pakolás, hajszálvékonyra felszeleteled és felteszed arcodra kb 20 perc.

Jégkocka

reggelente 1 jégkockával átmasszírozni az arcbőrt vagy akár plusz este is.

Víz:

természetesen rengeteg tisztított vizet vagy ásványvizet inni. Naponta 2 liter.

Sport/kirándulás:

jóga, taichi, futás, kerékpár, stb

friss levegőn való kirándulás heti 1x. Pilisi levegő istenien regenerálja az arcbőrt is, sok-sok oxigénnel telít. (tapasztalatból tudom ;)

2015. szept. 18. 10:47
 2/4 anonim válasza:
gyümölcssavas hámlasztás
2015. szept. 18. 11:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. szept. 21. 07:49
 4/4 anonim ***** válasza:
hialuronsavas kezelés. Jobb, mint a botox. Minden ránc eltűnik, de évente kell fecskendezni a bőr alá.
2015. szept. 23. 04:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!