Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mézes-olíva olajas-tojásos...

Mézes-olíva olajas-tojásos pakolással hajra van már valakinek tapasztalata? Tapasztalt változást?

Figyelt kérdés
Gondoltam kipróbálok valami pakolást itthon is megtalálható alapanyagokból mert a hajam erős, de a hajvégeim eléggé rossz állapotba kerülnek már hajvágás után is, így szeretném ápolni. Próbáltam már hajolajat de annak egyetlen hatása az volt, hogy könnyebben tudtam kifésülni a hajam.
2015. szept. 16. 19:41
 1/1 ilovedavidsomuch válasza:
Egy biztos: a tojást hagyd ki, nem tudom miért mondják, hogy az jó, a barátnőmnek beleragadt a hajába és alig lehetett belőle kimosni, csoda, hogy nem kellett levágni a haját...szóval a mézes-olíva olajos az oké csak a tojást hagyd ki szerintem, de ahogy érzed. :) A legjobb a hajra az a ricinus olaj én évek óta használom heti kétszer, és nagyon szép, erős, fényes és hosszú hajam lett tőle.
2015. szept. 17. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!