Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajra jó a testápoló krém?...

Hajra jó a testápoló krém? Puhítja? Kinek van tapasztalata erről?! Növesztésre is írjatok valami növesztő pakolásokat!

Figyelt kérdés
Nagyon rövid haj, és száraz.
2015. aug. 4. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem jó, a hajnak nincs köze a bőrödhöz. Száraz hajra argánolajat használj, balzsamot, pakolást.
2015. aug. 4. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Hajra ne rakj testápolót! :)

A szárazság ellen használj ápoló olajat/vannak olyanok,amik tökéletesek erre a célra,és jó áron vannak/. :)

2015. aug. 4. 17:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne kend rá. Nekem valamiért a nagyon száraz hajamra a Kallos mélyhidratálós balzsamja jött be (világos lila). Kipróbáltam, mondván nagy baj nem lehet, és annyira megtetszett, hogy újra fogom venni.
2015. aug. 4. 17:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyin köszönöm. De természetes dolog nincs száraz hajra?

Ricunust próbáltam már de csomokba hulott tőle a hajam!

2015. aug. 4. 17:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Esetleg kókuszszír? Olvass utána. A thai lányok imádják a hajukra kenni, és nekik tényleg nagyon szép.
2015. aug. 4. 19:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi, utanna jarok! Mindenkinek köszönöm a segítséget! :)
2015. aug. 4. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!