Ha semmi bajom a bőrömmel, mire való a testápoló, hidratáló, nappali meg egyéb krém?
Figyelt kérdés
karácsonyra rendszeresen kapok ilyeneket nagyszüleimtől, pedig nem használom.
Nem tudom, melyik a jobb, ha egész életén át ilyeneket használ az ember, vagy ha csak akkor használ kozmetikumot, amikor szükségesnek tartja?
21L
2015. jan. 2. 10:46
1/5 anonim válasza:
Nyilván a nagyszüleid is látják hogy milyen szép a bőröd, és lehet hogy azt hiszik, a testápolóktól ilyen. Nehéz dolog az ajándékválasztás. HA nincs rá szükséged ne használd, csak színleld hogy tetszenek az ajándékok, hogy örüljenek. Ha meg végképp idegesít a dolog beszélj velük:)
2/5 anonim válasza:
Ajándékozd tovább. Amíg nincs rá szükséged, felesleges.
3/5 anonim válasza:
az ilyeneket csak úgy adni szokták, akiknek nincsen jobb ötletük. amúgy leginkább megelőzésre valók. pl 20-25 évesen nem ráncos az ember, de ajánlott használni valamilyen hidratálót, mert ha 50 évesen full ráncosan kezdi el magát kenegetni, azt már visszacsinálni nem lehet.
szerintem ártani nem árt, ha néha bekened magad, te is érezni fogod a különbséget.
4/5 anonim válasza:
Ha nincs rá szükség ne használd, mert van az éremnek egy másik oldala is, ha folyton kenegeted magad, akkor később nem lesz semmi hatása. Pl. én mindig vigyázok, hogy ne ránctalanító arckrémet használjak, mert ha majd ráncaim lesznek, akkor az semmit nem fog hatni, ha már évek óta kenem magamra.
5/5 anonim válasza:
Mázlista...marmint, hogy nincs bajod a bőröddel.
Egyébként ajándékozd tovább, vagy ami tetszik, azt használhatod is időnként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!