Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kamilla tea, haj világosítása?

Kamilla tea, haj világosítása?

Figyelt kérdés
Másfél évvel ezelőtt kezdtem el sötétbarnára festetni a hajam, amit meguntam, szőke mellírokat szeretnék. A fodrászom nem vállalta be, hogy ebbe a színbe tegye a csíkokat, hisz már le is nőtt, ha befestette volna egyszínű barnára, akkor sem lett volna egységes a hajam. Ezért abban maradtunk, hogy lenövesztem teljesen és majd az eredeti hajszínemet csíkozzuk. Nagyon durván lenőtt már a hajam és undorító szerintem :( A vége még mindig sötét, az eredeti színem pedig olyan semmilyen. Ha kamillateával mosom 2-3 naponta a hajam, esélyes, hogy a vége is kopjon kicsit, vagy ne próbálkozzak vele?
2015. szept. 14. 14:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem az almaecetes öblítés szedte ki a színét a hajamnak. Bár nem volt szándékos, sötétbarnából hamvasszőke lett kb fél év alatt.
2015. szept. 14. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem nagyon értem miért hagytad lenőni mikor egyszerűen hajradírral leszedhetted volna a festéket. Vagy a fodrászod is megtehette volna. Azért a durva lenövés nagyon igénytelen hatású.

A kamilla meg valószínűleg csak a saját hajadon világosít, de azon is hosszú idő alatt csak alig láthatóan.

2015. szept. 14. 21:09
 3/3 anonim ***** válasza:
A kamilla a szőke haj színét enyhén kiemeli. Barna hajból a büdös életben nem fog más színűt csinálni.
2015. szept. 14. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!