Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánlotok hajhullás ellen?

Mit ajánlotok hajhullás ellen?

Figyelt kérdés

Már 2 éve festetem a hajamat aranyszőkére. Az alap hajszínem középbarna, az első szőkítés után még csak vágni se kellett a hajamból, mert egyáltalán nem viselte meg. Ugyanúgy puha maradt és nem töredezett. Rengeteg és vastagszálú hajam van. Nyár elején viszont szerettem volna világosabb szőkét mivel a samponok amiket használtam egy idő után már nem hatottak a sárgás hajszín ellen és ez nagyon zavaró volt. A mesterfodrász akihez jártam nagyon ügyesen dolgozott ezért teljes mértékben megbíztam benne. Ő nem szerette volna szőkíteni az összes hajamat még egyszer, hanem helyette satirt alkalmazott. Gyönyörű volt utána a hajam viszont éreztem, hogy megviselte száraz volt utána. 1-2 hajmosás után újra puha lett viszont már nem volt a régi. 2 hét után viszont elkezdett rettenetesen hullani a hajam.. Voltam vérvételen hátha valami vitaminhiányom van vagy esetleg valami góc a szervezetemben, de semmi. Miután elkezdett lenőni a hajam jobban megvizsgáltam és észrevettem, hogy csak a szőke rész hullik, a barna pedig nem szóval nem a hajtövemtől. A fodrászom teljesen ellenszenves volt velem, szerinte túlreagálom és biztos, hogy nem a hajfestéktől van stb. meg se nézte, de lerázott. Ezért megpróbáltam vitaminokkal, másfajta samponokkal és Varga cseppekkel rendbe hozni a hajamat. Nem igazán lett tőle jobb. Kb. egy hónappal ezelőtt elmentem egy másik fodrászhoz aki szerint valamennyire megégette a hajamat. Ő levágta és befestette eredeti színűre a hajamat. Nagyon puha lett tőle újra a hajam, 1 hétig alig hullott, utána viszont megint elkezdett hullani. Ő csak annyit ajánlott, hogy próbáljak ki valamilyen hajvitamint és hajpakolásokat használjak. Viszont teljesen tanácstalan vagyok, hogy melyik hajvitamint kezdjem el használni, a Varga cseppeket még használom, de nem sokat javult tőle a hajam. Ti mit ajánlotok? Ha esetleg járt már valaki hasonló helyzetben mint én.

Nagyon megvisel a hajhullás mivel nagyon imádtam a hajamat :( elég hosszú volt és most kb. a vállamig ér.

2015. szept. 14. 10:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!