Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek hajhullás ellen?

Mit tegyek hajhullás ellen?

Figyelt kérdés
Nekem körülbelül 5 éve nagyon dús hajam volt még.Bármilyen sampont használtam mindenhol a hajszállaim voltak.Parketta,ágy,az egész család az én hajszálaimat kerülgette.Voltam hajvizsgálaton is,ahol megállapították,hogy zsírosodó a hajam és nem kapnak a hajhajmák tápanyagot és elhalnak és vegyek 20 ezerért hajszeszt és sampont.Egy másik cég meg hormon alapú hajszeszt írt fel.Semmi sem segít.Már próbálkoztam almaecettel és szódabikarbónával is.Lassan nem lesz hajam.

2015. máj. 13. 13:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Ganodermas sampont ajánlok, biola cég gyártja
2015. máj. 13. 13:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a legolcsóbb dolgok segítettek, Herba vita hajszesz (minden nap kimosás nélkül) meg csalán és mezei zsurló főzettel öblítés heti kétszer.
2015. máj. 13. 14:04
 3/4 matita válasza:
Szerintem próbálj meg valami gyógynövényes sampont és talán a ricinusolajat. Pár száz forint a gyógyszertárban.
2015. máj. 13. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
orvosi kivizsgálást javaslok! lehet, hogy nagyon egyszerű, jól kezelhető oka van pl. vashiány. Börgyógyász el tud küldeni a megfelelő vizsgálatokra, de akár a háziorvos is.
2015. máj. 14. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!