Hol lehet borotvát kapni? 14/L
NEm olya szőrös a hónaljam, de mivel a mi oszt.-unkban a fiúk egyfolytában bámulják a lányokat - azokat, akik tetszenek nekik, meg azokat is, akik nem tetszenek -, ezért hamar észreveszik, és mivel az összes oszt.-társamnak ki van borotválva, ezért nálunk ez cikinek számít. Anyának már mondtam, de azt mondta, hogy felesleges meg, hogy attól csak erősebb lesz a szőröm - azt hiszi, hogy még mindig abban a korban élünk, amikor a lányok csak tizennyolc éves koruktól kezdve kezdek el hordani melltartót -, de ma a jó idő végett ujjatlan pólóban tornáztam, és karkörzésnél az egyik (helyes) osztálytársam megbámult (rossz értelemben).
Szóval ki szeretném borotválni, de nem tudom, hogy hol vegyek/lehet kapni ilyen női borotvát? Egy kisvárosban lakom.
14/L
Rendben. :)
És még egy: A mi városunkban mindenki ismer mindenkit - de szó szerint o.O -, és nem akarok leégni, hogy egy borotvával állítok oda a kasszához, ahol az egyik osztálytársam, iskolatársam van - aki neadjisten még fiú is-, szóval ezt hogy intézzem el? :/
Akkor nézzük:
Melyik a cikibb? A szőrös hónaj vagy az hogy nem szereted a szőrös hónajjadat és le szeretnéd borotválni? :)
Tenni a szebbségért vagy csúnyának maradni?
Na ugye hogy nem is olyan ciki az :D
De kérdezd meg a többi lányt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!