Konty készítés előtt megmossa a hajat a fodrász?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Úgy alakult, hogy hamarabb tudtam a sminkeshez időpontot szerezni, mint a fodrászhoz, így hamarabb lesz kész a sminkem, mint a hajam. Ez mennyire probléma, ha kontyot szeretnék csináltatni? Laikusként úgy gondolom, hogy konty készítés előtt nem nedvesítik már be a hajat - így a sminkemnek sem esik majd bántódása. Szerintetek?
Illetve, frissen mosott hajjal érdemes mennem a fodrászhoz? Köszike!
2015. szept. 10. 13:20
1/6 anonim válasza:
Szerintem a fordászt kérdezd meg.
2/6 anonim válasza:
szerintem egy nappal hamarab mosd meg a hajad h ne szaljon amikor a fodrasz csinalja, de ha szal az sem baj mert lelakkoza es lefesuli, szoval nem muszaj a fodrasszal mosassad a hajadat :)
legalabb is ez az en velemenyem :)
3/6 anonim válasza:
Eddig amikor kontyot csináltattam, akkor mindig megmosott hajjal mentem. Előző nap mostam meg. Mondjuk mi ezt előre meg is beszéltük a fodrászommal.
4/6 anonim válasza:
Egyszer voltam hajmodell, valami bonyolult kontyot csináltak nekem és azt mondta a csaj, aki csinálta, hogy előtte 2 nappal mossak hajat mert a frissen mosott haj jobban csúszik, ezért nehezebb megcsinálni a kontyot és nem is tart annyira.
5/6 anonim válasza:
Inkább 1-2 nappal előtte otthon moss hajat. Egyébként konty készítése előtt sose mossák a hajat, nyugodtan menj előbb a sminkeshez :)
6/6 anonim válasza:
Fodrásszal beszéld meg. Egyébként meg neked kell tudni, hogy több naposan milyen a hajad. Van, akinek annyira hamar zsírosodik, hogy nem lesz szép a konty emiatt. A frissen mosott haj lesz a legszebb ez tuti, meg ha pl. csavarni kell a hajadat és megszárítani búra alatt, ahhoz is mosni kell. A frizura elkészítésének menetétől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!