Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért toredezik a hajam?

Miért toredezik a hajam?

Figyelt kérdés
Egy idő után mindig nagyon toredezett a hajam, hiába vagatom kb évente 2-3szor.. Olyan mintha attól a hossztol nem tudna hosszabbra nőni.. ? Hetente 2-3mosok hajat , akkor szaritom és kivasalom . Többször nem...mi lehet az oka? Esélytelen hogy szép hosszúra megnoljon ?
2015. szept. 9. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:

az a legjobb ha 3 honaponta rendszeresen vagatod nem szaritod es nem vasalod(ezekrol nagyon jo lenne leszokni)

es rengeteg hajapolas van amit hasznalhatsz,(tojas sargaja, ricinus olaj, argan olaj)

2015. szept. 9. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól törik, hogy vasalod és szárítod, de a vasalásnak nagyobb szerepe van ebben.
2015. szept. 9. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Hetente 2-3 vasalás, szárítás rengeteg. Csoda hogy még van hajad... Szárítani csak hideglevegőssel, vasalni soha nem szabad. Akkor nem fog törni.
2015. szept. 9. 17:21
 4/5 anonim ***** válasza:

szia,

hajhagymákat, fejbőrt kell(ene) erősíteni, ami megerősítené a hajszálakat is.

vitaminok, fejbőrápoló otthoni pakolások. (tojássárgája, stb rengeteg recept van a neten).

hajvégre argán olaj.

Hajat vágatni meg havonta kellene. Mert ha töredezett, akkor a törés felfelé kúszik a hajszál hosszán, és hiába vágatod évente 2x, gyakrabban kellene.

hajvasalás, ha túl gyakori akkor leégeti a hajszál felszínét a kutikula pikkelyeket...

(egyébként mindenkinek van egy hosszúság hogy genetikailag meddig nő a haj. Spektrumon volt film, hogy egy indiai nőnek vállig ér a haja, pedig több éve nem volt vágva. Másik nőnek meg fenékig ért a haja...)

2015. szept. 10. 01:42
 5/5 anonim válasza:

[link]

Olvastam ezt és kipróbáltam ezeket a syoss cuccokat. Nekem bejött, pedig én is vasalom heti 2x :).

2015. szept. 12. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!