Miért toredezik a hajam?
az a legjobb ha 3 honaponta rendszeresen vagatod nem szaritod es nem vasalod(ezekrol nagyon jo lenne leszokni)
es rengeteg hajapolas van amit hasznalhatsz,(tojas sargaja, ricinus olaj, argan olaj)
szia,
hajhagymákat, fejbőrt kell(ene) erősíteni, ami megerősítené a hajszálakat is.
vitaminok, fejbőrápoló otthoni pakolások. (tojássárgája, stb rengeteg recept van a neten).
hajvégre argán olaj.
Hajat vágatni meg havonta kellene. Mert ha töredezett, akkor a törés felfelé kúszik a hajszál hosszán, és hiába vágatod évente 2x, gyakrabban kellene.
hajvasalás, ha túl gyakori akkor leégeti a hajszál felszínét a kutikula pikkelyeket...
(egyébként mindenkinek van egy hosszúság hogy genetikailag meddig nő a haj. Spektrumon volt film, hogy egy indiai nőnek vállig ér a haja, pedig több éve nem volt vágva. Másik nőnek meg fenékig ért a haja...)
Olvastam ezt és kipróbáltam ezeket a syoss cuccokat. Nekem bejött, pedig én is vasalom heti 2x :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!