2hete szokitettem ki fodrasszal a sotet barna hajam. Sajnos, amint az várható is volt van egy erős sárgás árnyalata. Mennyi idő utan fest hetem ujra valamilyen sotet szőke arnyalattal? (A szűkítés egyáltalán nem viselte meg a hajam, nem toredezik)
Szőkítés után azonnal festeni kell a hajat a választott színre... nem értem. Ti nem festettétek egyáltalán, a fodrász úgy hagyta a hajad sárgán?? Ilyet sem láttam még.
Menj egy normális fodrászhoz, aki befesti a hajad olyan árnyalatú festékkel ami a sárgát teljesen kiüti. Nem egy nehéz dolog.
Nem mondtam ilyet, hogy nem azonnal ment rá a színnel... Amikor a majdnem fekete hajamat először szivatta le, nyilván gyengébb szőkítőt tolt rá, egyrészt derüljön ki először, mennyit bír a hajam, másrészt azt mondta, hogy mindenkinek így csinálja, hiszen az egész hajfelületet "vegykezeli" ráadásul először. Egy tökfekete hajon még ha ugyanazzal a 9%ossal is mész neki, mint amit később használnál, valószínű sötétebb, sárgásabb marad. Egy sárgásra leszívott hajon meg nem mutat olyan hamvasan a hamvas szőke, mint amilyen egy már többször festett kivilágosodott, sárga beütés nélküli hajon.
Ez olyan mintha egy fekete lapra ha ráraksz egy sütőpapírt, át fog ütni a fekete, de ha 4-5 réteg sütőpapírt raksz rá, már nem látszik át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!