Leírnátok a saját hajápolási rutinotokat?
Megmosom a nekem megfelelő samponnal. Ruhaöblítőt használok balzsam helyett, nekem nagyon jó tapasztalataim vannak vele. A hajszárítón a lehető leghidegebb fokon szárítom meg, mert akkor nem száll. Nagyon ritkán öblítő és balzsam helyett hajpakolást teszek rá.
És figyelek arra, hogy olyan ételeket egyek amik erősítik a hajhagymáim és a hajam. (persze nem mániákusan :))
Ha igazán szép, ápolt hajat szeretnél, akkor érdemes bemenni egy fodrászkellékesbe és ott beszerezni a dolgokat. Így biztosan sokkal drágább lesz, mintha drogériában vennéd, de szerintem látható különbség is van.
Én sampont és pakolást használok (a hajvégekre) majd befújom egy argánolajas ápolóval (szintén a hajvégeket, lehet vizesen vagy szárazon is).
Én most kallos balzsamot vettem,törölközbe becsavarom a vizes hajra,hagyom 15 percog.
Nagyon selymes puha a hajam,pedig minden heten szökitettem mostanaban 12 % hidrogennel.barnaból-szökere.
És nagyon selymes,semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!