FIÚK! Tetszik neketek az ilyen haj (link) egy csajon, vagy inkább a hosszabb haj jön be?
Nekem nagyon tetszik az ilyesmi haj. Csak nemtudom hogy le merjem-e vágattatni, divat lesz-e mostanában (nem csak a divat érdekel, csak úgy na..), meg a fiunak tetszik-e.
Kb. nekem is ilyesmi az arcformám... :) és sajna egy idő óta nem nő a hajam, állandóan törik, pedig nem is vasalom (vagy nagyon ritkán), meg nem csinálok semmi károsat sztem.
Ja és mivel tudnám meggyőzni az anyukámat, hogy megengedje hogy levágassam?? Mert nem engedi meg. :sss
Légyszives segitsetek. :) Előre is köszike mindenkitől. (irhat lány is nyugodtan)
És légyszives irjátok oda a nemeteket, és a korotokat!
Én 14/L :))
Nekem nagyon bejön, ennek a csajnak nagyon jól áll.
;)
15F
köszke fiúk, és lány :)) ;)
am 22/L: én is igy gondoltam csak kiváncsi vagyok hogy mit gondnak a többiek róla...
egy képet linkelek be.. utána is válaszoltok??
Itt vagyok én:
Jól állna még nekem is az a haj??
De én ég pluszba egy kis frufrut vágatnék mert eredetileg fokozatos a hajam. :)
A kérdésed alapján először, amíg még nem láttam a képet azt hittem, hogy valami extra rövid, brutális hajat fogsz belinkelni. :D Viszont ezzel nincs semmi baj szerintem. Nem olyan rövid és ez a hosszúság még nőies, szóval szerintem nyugodtan vágasd le. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!