Sok seb volt a lábamon és a begyógyult sebek helyén ott maradak barna foltok. Hogyan tüntessem el őket?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnám ezeket házlag eltűntetni....Vagy van erre valamilyen krém?2008. szept. 7. 21:43
1/4 anonim válasza:
Szia! Nekem is tele van a lábam velük. Lézersebészeten tudnak segíteni rajta, amugy egész életre ott maradnak. Sajnálom :(
2/4 anonim válasza:
nekem is volt, és nagyon sok évig sajnos ott voltak :(
sokmindent kentem rá, el is múltak nyomtalanul!!
- svédkeserű krém a naturlandtól, vagy sima svédkeserű oldat
- aloés krémek
persze nem 1 hét alatt múlt el, türelmesnek kell lenni
3/4 anonim válasza:
Nekem is tele volt velük a lábam.Epilálás után,ha benőtt egy szőrszál és ki kellett szednem,az után nagyon csúnya seb maradt pl. Semmi nem használt nekik,scak az idő...Kb 2 év múlva teljesen elmúltak.Kicsit sokat kellett rá várnom.
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám és még van is, de már nem olyan vészes. Ha nagyon szornyű a helyzet egy jó kozmetológus-bőrgyógyász tud segíteni lézeres kezeléssel. Ha nem gyulladás (szőr) miatt voltak akkor lehet erre gyógyszertárban krémeket kapni, amik halványítják a foltokat. Sajnos anyagilag elég megterhelő mindkét módszer, de előbbi sztem hatásosabb. Addigis luffaszivaccsal dörzsöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!