Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mackós, kerek arci fiúnak...

Mackós, kerek arci fiúnak mien haj áll jól? Most egész hosszú állig érő, állítólak Jack Black-es, Mien rövid haj állnajól?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 21:57
 1/7 A kérdező kommentje:
öltözködés áltlaában farmer,Covners cipő (nem torna) és fekete felső
2010. márc. 10. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
rövid kb semmilyen, ha kerek arcod van..minél hosszabb annál jobb
2010. márc. 10. 22:13
 3/7 A kérdező kommentje:
sajnos mostanában idegesít a hajam, egyre jobban
2010. márc. 10. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia! Menj el a 13. ker Tátra u. 28-ba ahol van két nagyon helyes pasi és 1 szép lány fodrász. Nagyon sikeresek és tehetségesek, az én párom is náluk vágatja a haját. Nyugodtan rájuk bízhatod magad, kihozzák a maximumot a frizurából, nagyon kreatívak, számos szakmai versenyen és továbbképzésen megfordultam, nagyon profi anyagokkal dolgoznak, és különben meg nagyon szórakoztatóak. Itt egy telszám: 06-1-3-20-20-49

8-tól este 8ig nyitva vannak, nagyon ügyesek. Marina,András, Csaba, így hívják őket.

2010. márc. 11. 08:40
 5/7 anonim ***** válasza:

előbbi voltam: a 76-os trolival közelíthető meg, a hely www.napraforgoszalon.hu

egy sarki üzlet, a balzac és a tátra u. sarkán, graffitis fodrászat

2010. márc. 11. 08:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Növessz, szakállat, vágd le egy kicsit rövidebre a hajad és zselézd fel. Már nem lesz kerek az arcod ;)
2010. szept. 8. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmi vagyok, csak már nincs hosszú hajam... Akkor odavoltak értem a csajok, most viszont nem anynira, amióta rövid hajam van. kicsit mackós vagyok, de nem kövér hanem kigyúrt.. most olyan a hajam, hogy oldalt rövidebb középen hosszabb, nem sokkal.. igy nem látszik anynira kereknek az arcom.. 18F
2010. okt. 4. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!