Hogy mondjam el Anyukámnak hogy már borotválkozni szeretnék?
Figyelt kérdés
márc.15 miatt pénteken ünneplőbe kell menni és a lányoknak kötelező a szoknya. még sose borotváltam a lábam és nagyon szeretném már mert nem akarok még egyszer szőrös lábbal menni szoknyába suliba. elszeretném anyukámnak mondani hogy borotválkozni akarok de nem tudom hogyan :S ti hogy mondtátok el?2010. márc. 10. 16:07
11/11 anonim válasza:
a most 15 éves hugomnak se engedi anyám hogy leborotválja a lábán(vagy akárhol máshol a szőrt),és emiatt tényleg Yeti hatása van.Én 16 évesen sem szedhettem le a szőrt-zsebpénzt nem kaptam,borotvát emiatt nem tudtam venni,tehát nem volt módom leszedni sehonnan a szőrt.Elég gusztustalanul is néztem ki emiatt.Aztán szólt a főnököm(gyakorlaton voltam egy üzletben)hogy nagyon égő így megjelenni,tegyek róla,hogy eltüntessem a szőrt a lábamról valahogy.Mondtam neki,hogy nincsen borotvám,és sehogy nem tudom leszedni a fennt emlitett okok miatt.Erre másnap megjelent egy elektromos borotvával,és bevitt a fürdőszobába,és minden zavaró szőrt leszedett rólam.Én csak álltam egy helyben,ő meg szedte a sűrű bozontot.(Lábamról,kezeimről,hónaaljról).Tök ciki volt hogy a kezembe nyomott pénzt,és elküldött borotváért,és zseléért,és onnantól kezdve igényesen leszedtem magamnak a szőrt(máshonnan is szedve van már).Na a szüleim mérgesek is voltak,mikor előszőr megláttak csupasz lábakkal.Szinte fel voltak háborodva,hogy minek szedem le a szőrt,úgyis akkor sűrűbb lesz.Mondtam nekik,hogy jó akkor majd csak az ő kedvükért Yeti leszek.Néztek nagyot,de látták,hogy minden ellenállás hasztalan,és onnantól befogták.Hugomnak is ez lesz a sorsa,de elkapom,és le fogom neki is szedni,mint ahogy annó szedte le nekem a főnököm,nehogy már apám anyám ósdi hozzáállása miatt ronda legyen a hugi.Veszek neki beretvát is,vagy epilátort,majd kinézek valamilyet.Szüleim meg forrongjanak csak,ki nem sz@rja le magasról.Én 24 multam.Hugi most 15.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!