Melyik Catrice alapozó a "legjobb"?
Elég zsíros a bőröm, helyenként száraz is, de ez ritkán jön elő. Inkább az a probléma, hogy fénylik.
Catrice Camouflage korrektorról hallottam, hogy az nagyon jó.
Melyik alapozót illetve púdert válasszam mellé?
(Tudom, hogy púder nem minden esetben kell, de azért vennék... és csak ez a márka érdekel egyenlőre, ki szeretném próbálni)
Catrice All Matt Plus alapozót, illetve az ugyanilyen nevű púdert próbáltad már?
Alapozó: Úgy viselkedik, mint egy láthatatlan bőrréteg. A nem kívánt fényt kontrollálja, mattosítja az arcbőrt és feltölti nedvességgel. Ugyanakkor ez az alapozó olajmentes, tartós és kiváló fedést biztosít a hibátlan arcbőrért. Fényvisszaverő pigmentjei biztosítják a selymes-matt hatást. Bőrgyógyászatilag tesztelt.
Avonosokkal kísérleteztem, de mindegyik egy nagy nulla volt.
Ezt a márkát dicsérték nekem, viszont van több fajta, ezért kérdeztem, hogy melyik lenne jó :)
Catrice épp olyan vacak mint az Avon. Ha normális alapozót akarsz zsíros bőrre, akkor Bourjois 123. Minimum. Ennél csak drágábbakat tudok ami jó. Olcsó alapozót nem érdemes venni, mert átfénylik hamar és semmit nem is fednek.
Bourjoisra nem kellett nekem még sose púder.
Tetszik a Catrice :)
Reggel elindultam, délután 5kor jöttem haza, semmi probléma nem volt, ott csücsült az arcomon! :)
Korrektort használtam meg alapozót, a puder nem kellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!