Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Göndör dús hajból kicsit...

Göndör dús hajból kicsit laposabb haj?

Figyelt kérdés
Mellig erő göndör hajam és mikor megszárad kicsit felugrik és vagy 2x akkora lesz mint "vizesen" és ez utcára szinte sose engedem ki, nagyon szeretném kiengedve hordani ha nem lenne ilyen irtó dús..Valamit nemtudnátok javasolni mivel tudnám "tartósan" lelapítani??:(
2015. aug. 20. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Hajkefével szárítsd ki. Ha nem is lesz tök egyenes, de biztosan laposabb lesz tőle.
2015. aug. 20. 20:19
 2/3 anonim válasza:

Uhh, nekem ugyanilyen hajam van...

Én azt szoktam, hogy minden este, egy DM -ben kapható, hajápoló olajjal kenem le - ettől reggelre rendezettebb lesz, és nem kelt annyira dús hatást, valamint kezelhető is.

Néha vasalom is, ami után/előtt tartós hajvédővel fújom le - ez is rengeteget segít.

Valamint a fodrászom szinte ingyen leugrom és kicsit megritkítja a hajam, ez egy hónapban egyszer pont jól jön.

Remélem tudtam segíteni!

2015. aug. 20. 20:21
 3/3 anonim válasza:
Léteznek olyan hajegyenesítési eljárások, melyek nem csak egyenesítenek, hanem volument is csökkentenek! Hasonló a működési elvük, mint a dauernek, de egyáltalán nem roncsolják a haj szerkezetét, sőt... Az eljárás lényege, hogy a hajkéreg lemezei az egyenesítés következtében lesimulnak, és ezzel jelentős volumencsökkenés érhető el.
2015. aug. 20. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!