Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ciki lenne ilyen frizurával...

Ciki lenne ilyen frizurával járkálni, most hogy már nem divat?

Figyelt kérdés

Göndör hajam van, és a suliban szeretném kiengedve hordani, mert több önbizalmat adna. csak az a baj, hogy sokak útálják a göndör hajat, ráadásul most pont az egyenes a divat :( vasalni csak ritkán akarom, attól félek hogy tönkremegy.

kb ilyen természetesen (persze ha nem fésülgetem, csak megmosom, [link] ,és az a haj "cucli" sincs benne a hajamban.

ha félszárazon befonom, megszárad majd kiengedem kb ilyen [link]

csak vonjátok le a képekből az arcot, a fotosopot, meg képzeljétek el sötétbarnában. ugye ez már egyáltalán nem divat, sőt elméletileg öregít is, és az egyenes sokkal jobban áll. (többen is mondták) szóval nem tudom mit csináljak :/ amugy most egyenlőre összekötve hordom, fufruval amit általában félrecsatolok.

megpróbálom a hajamból kihozni a legtöbbet :)

2015. aug. 15. 02:44
 1/8 anonim válasza:
100%
Ha tényleg ennyire göndör a hajad, akkor örülj neki, biztos szép. Ne azzal törődj, hogy mások szerint mi áll jól. Hordd úgy, ahogy neked tetszik. De ha kivasalva tetszik, akkor vegyél hajvég ápolót és azzal az egész hajadat be lehet fújni és nem fogja a vasalás roncsolni a hajad + még az illata is jó lesz. Én is azt használok, mert vékony szálú a hajam és muszáj kivasalnom, mert különben minden tincsem másfelé állna.
2015. aug. 15. 07:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Eh, nekem ilyen hajam van, szőke, pont ugyanilyen sörény és rendesen meg szoktak nézni a férfiak az utcán, pedig van párom, de ha vele vagyok, még úgy is. Kit érdekel, ha nem divat most, szerintem sokkal szebb, mint a lenyalt, vasalt haj, főleg ha olyan vasalja, akinek nem is áll jól. Én szeretem a hajam, nem vasalnám azért, mert most az egyenes a divat, de azt csinálasz vele, amit szeretnél.

24N

2015. aug. 15. 13:23
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ.
2015. aug. 15. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha megnézed a Carrie naplója c. sorozatot, meglátod, hogy Carrie-nek is ilyen haja van, és szerintem nagyon szép.:) Ha nagyon dús, elmehetsz fodrászhoz is, hogy kicsit ritkítson belőle.
2015. aug. 15. 16:27
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi! igen azon már régóta gondolkozom!
2015. aug. 15. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Nehogymár azért ne légy önmagad, mert az egyenes a divat! Nekem is göndör, viseld büszkén.
2015. aug. 15. 20:13
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi! :D ettől egy kicsit jobb kedven lett :)
2015. aug. 16. 00:00
 8/8 anonim válasza:
Nekem is göndör hajam van, amíg általános iskolába jártam nem szerettem, mert csúfoltak. Majd elmentem gimnáziumba, ott pedig mindenki irigy rá. Most azon a szinten tartunk, hogy külön köszönnek neki (a hajamnak)! Légy rá Te is büszke.
2015. aug. 20. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!