Ciki lenne ilyen frizurával járkálni, most hogy már nem divat?
Göndör hajam van, és a suliban szeretném kiengedve hordani, mert több önbizalmat adna. csak az a baj, hogy sokak útálják a göndör hajat, ráadásul most pont az egyenes a divat :( vasalni csak ritkán akarom, attól félek hogy tönkremegy.
kb ilyen természetesen (persze ha nem fésülgetem, csak megmosom, [link] ,és az a haj "cucli" sincs benne a hajamban.
ha félszárazon befonom, megszárad majd kiengedem kb ilyen [link]
csak vonjátok le a képekből az arcot, a fotosopot, meg képzeljétek el sötétbarnában. ugye ez már egyáltalán nem divat, sőt elméletileg öregít is, és az egyenes sokkal jobban áll. (többen is mondták) szóval nem tudom mit csináljak :/ amugy most egyenlőre összekötve hordom, fufruval amit általában félrecsatolok.
megpróbálom a hajamból kihozni a legtöbbet :)
Eh, nekem ilyen hajam van, szőke, pont ugyanilyen sörény és rendesen meg szoktak nézni a férfiak az utcán, pedig van párom, de ha vele vagyok, még úgy is. Kit érdekel, ha nem divat most, szerintem sokkal szebb, mint a lenyalt, vasalt haj, főleg ha olyan vasalja, akinek nem is áll jól. Én szeretem a hajam, nem vasalnám azért, mert most az egyenes a divat, de azt csinálasz vele, amit szeretnél.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!