Nincs eltöredezve a hajam, mégis sprőd, szalmaszerű, csúnya. Levágassam vagy mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Használom a fructis oil repair hajerősítő pakolást. Imádom,de alig látok javulást a hajamon. Nem akarom levágatni.2015. aug. 20. 10:59
1/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, növesztettem, én se akartam levágatni, de aztán mégis levágattam vagy 15 centit és most ápolom. Úgyhogy lehet, hogy rövidebb lett sokkal, de szebb is.
2/7 anonim válasza:
#1-es vagyok. De ha nagyon nem szeretnéd levágatni, próbáld ki az argánolajat. Nagyon sok jót hallottam róla.
3/7 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, van is itthon, de nekem nem vált be.
Lehet levágatom én is.
2015. aug. 20. 14:24
4/7 anonim válasza:
Egy kicsit vágass a végéből. Vehetsz más fajta hajolajat, nekem a legjobban a tony and guyos vált be
5/7 anonim válasza:
Nekem is ronda a hajam. Bekenem vizesen arganolajjal es ugy hordom. Most fenyes es puha. Nem sprod. Viszont hidegben fazok tole.
6/7 anonim válasza:
Az argánolaj tényleg jó, de a legeslegjobb a Serical karottás balzsam! Hajmosás után rajtahagyod 5-10 percig. Nekem is ilyen volt a hajam, gyönyörűen helyrehozta!
A fodrászom ajánlotta. Fodrászkellékesnél tudod megvenni. Literes kiszerelés, nagyon sokáig elég!
Ugyanennek a márkának a Latte balzsamáról is jókat hallottam, de azt én nem próbáltam.
7/7 A kérdező kommentje:
Keratinos kezelés szépen helyrehozta,pedig még csak két kezelést csináltam!:)
2015. nov. 12. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!