Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen otthoni hámlasztót...

Milyen otthoni hámlasztót vegyek a pattanás hegekre és hogyan használjam?

Figyelt kérdés

eléggé drasztikusan néz ki a bőröm, nagyon zsíros, és komoly, mély hegek vannak rajta, ráadásul foltok is.

már kozmetikussal sok alkalommal voltam ilcsis gymölcssavas aha hámlasztásos kezeléseken, de nem igazán segítenek. de a többire meg azt mondta hogy nagyon erős, és inkább nem ajánlja mert könnyen balul sül el. (de gondolom az otthoni hámlasztók nem annyira durvák, nem?) már itt említettem ezt, mire egy válaszoló segített és elmondta, hogy a feljebb említett nagyon alacsony százalékú és nem igazán hatásos, és ajánlotta az otthoni hámlasztást.

és itt jön, hogy melyikkel? mert már láttam hogy egész népszerű ez a paulas choice, de amikor felmentem a honlapjára, elég sok féle hámlasztót láttam. ti melyiket ajánlátok/használjátok ami jó az ilyen hegekre? linkeknek nagyon örülnék:)

és milyen? lehet internet kívül máshol is beszerezni? gondolom lehet csak mondjuk a problémás területeken alkalmazni? piros lesz utána sok ideig a bőröm?

bocsánat a sok kérdésért, de már kétségbeesetten keresem a megoldást, mert már évek óta szenvedek a hegektől, ami önbizalomhiányhoz vezetett és már szeretnék örömmel belenézni a tükörbe!:( köszönök minden választ!

2015. aug. 19. 16:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Bhaval hámlassz, először ne túl koncentrálttal. szepsegreceptek.hu írója sokat írt errő a témáról, kifejezetten a paula's choice termékekről is.
2015. aug. 19. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!