Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek, hogy ne zsírosodjo...

Mit tegyek, hogy ne zsírosodjon a hajam?

Figyelt kérdés

Hamarosan 19 éves leszek, középhosszú hajam van és gyakorlatilag naponta mosom, mert olyan gyorsan zsírosodik.

Kipróbáltam mindenféle sampont ami kifejezetten erre a problémára van, de eddig egyik sem vált be.

Jelenleg a WU2 zsíros hajra való samponját használom, de ez sem mutatkozik hatásosnak.

Valaki tudna valami jó tippet mondani?

Még valami... ombre festés van a hajamon, de a zsírosodás már az előtt is jelen volt kb 15-16 éves korom óta.

2015. aug. 19. 12:31
 1/4 anonim válasza:
Térj át olyan samponra, amire az van írva, hogy mindennapi használatra. Vagy csináld azt, hogy nem naponta mosol hajat (mivel így annál jobban zsírosodik), hanem mondjuk 3 naponta. Eleinte ugyan úgy fog zsírosodni egy ideig, de később hátha megszokja a ritkább mosást a fejbőröd és nem védekezik annyira a zsírosodással.
2015. aug. 19. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Heti 2x hajmosás,változtass étrendet,illetve használj valami frissítő sampont,az tényleg csak tisztítja a hajadat,nem nehezíti el. Ha használsz balzsamot,akkor csak a hajad alsó részére használd.

Ha esetleg nem használsz hajszárítót,az is produkálhat furcsa hajat,amire azt hiszed,hogy zsíros. Én inkább vágatok rendszeresen a hajamból,minthogy hajszárító nélkül szárítsam meg. Összeáll,fülledt lesz,meg sem szárad rendesen...

Amúgy ebből a legelső,amit fogadj meg,az a 2x heti hajmosás. Az első jól írja,annyira leterheled a hajadat minden nap felesleges cuccal,hogy már az ellen védekezik a fejbőröd.

Hajrá,és kívánok neked ezek után problémamentes hajat :)

2015. aug. 19. 12:58
 3/4 Yuume válasza:
Tapasztalataim szerint minél gyakrabban mosod, annál gyorsabban zsírosodik. Eleinte nehéz lesz megszokni, de egy idő után látni fogod, hogy mennyire segít, ha egy héten csak 2x (nagyon max.3) mosol hajat :)
2015. aug. 19. 13:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Én nyáron mindig hetente mostam hajat, nem igazán mászkáltam sehova, fürdőbe meg tök mindegy, hogy milyen. Gondolhatod, hogy nézek ki.

Nekem egyáltalán nem használ, a minél ritkábban mosod, annál tovább bírja...

Csalánsampont próbáld ki, én is ezt fogom.

2015. aug. 19. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!