Mit tegyek, hogy ne zsírosodjon a hajam?
Hamarosan 19 éves leszek, középhosszú hajam van és gyakorlatilag naponta mosom, mert olyan gyorsan zsírosodik.
Kipróbáltam mindenféle sampont ami kifejezetten erre a problémára van, de eddig egyik sem vált be.
Jelenleg a WU2 zsíros hajra való samponját használom, de ez sem mutatkozik hatásosnak.
Valaki tudna valami jó tippet mondani?
Még valami... ombre festés van a hajamon, de a zsírosodás már az előtt is jelen volt kb 15-16 éves korom óta.
Heti 2x hajmosás,változtass étrendet,illetve használj valami frissítő sampont,az tényleg csak tisztítja a hajadat,nem nehezíti el. Ha használsz balzsamot,akkor csak a hajad alsó részére használd.
Ha esetleg nem használsz hajszárítót,az is produkálhat furcsa hajat,amire azt hiszed,hogy zsíros. Én inkább vágatok rendszeresen a hajamból,minthogy hajszárító nélkül szárítsam meg. Összeáll,fülledt lesz,meg sem szárad rendesen...
Amúgy ebből a legelső,amit fogadj meg,az a 2x heti hajmosás. Az első jól írja,annyira leterheled a hajadat minden nap felesleges cuccal,hogy már az ellen védekezik a fejbőröd.
Hajrá,és kívánok neked ezek után problémamentes hajat :)
Én nyáron mindig hetente mostam hajat, nem igazán mászkáltam sehova, fürdőbe meg tök mindegy, hogy milyen. Gondolhatod, hogy nézek ki.
Nekem egyáltalán nem használ, a minél ritkábban mosod, annál tovább bírja...
Csalánsampont próbáld ki, én is ezt fogom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!