Vörös hajat szeretnék, festéket vagy színezőt használjak?
Figyelt kérdés
Hetente 2x mosok hajat, tehát a színező bírná kb. 2 hétig, viszont a vörös hajfesték mennyivel jobban roncsolja a hajat? Ha elkezd lenőni, az meg csúnya...
21/L
2015. aug. 19. 10:34
1/5 anonim válasza:
Inkább szinezőt használj,az kevésbé roncsolja a hajat,és szebb látványt nyújt.
2/5 anonim válasza:
Egy ismerősöm is vörös színezőt rakott, és kb. másfél hónapig benne volt a hajában, fokozatosan kopott ki.
3/5 anonim válasza:
én festéket használok. sokkal intenzívebb a színe, és tartósabb. a hajamat nem roncsolta, mert ápolom.
4/5 anonim válasza:
Érdemes színezővel kezdeni, ha nem jön be akkor váltani hajfestékre.
5/5 anonim válasza:
A tartósabb hajszínező és a festék között szerintem nincs különbség,mert mindkettő 28 hétig bírja elvileg,de a színező szerintem kevésbé károsítja a hajat. Viszont ugyanúgy lenő,mint a festék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!