Milyen festéket használjak ombre festéshez? HELP
Nem szeretném a L'orealnak a festékét, mert nagyon megdrágult, és szerintem egy szimpla festékkel is meg lehetne csinálni.Szerintetek melyikkel lenne a legelőnyösebb?
Természetesen sötétbarna hajam van.
Nagyon nagy butaság azt hinni, hogy otthon, magadnak elkészíthetsz egy olyan frizurát, amit egy szakmabeli ember is sok munkával készít el. :D
Menj el fodrászhoz! Egy sötétbarna hajból gondolom szőkés, világosabb tincseket szeretnél készíteni, nem? A sötétből szép világosat, nem sárgásat és nem kékeset még szakembernek is nagy munka. Le kell hozzá szívatni a hajadat és utána feltenni a festéket, nem beszélve az átmenetről. Egy ombre hajhoz olyan 3-4 színre van szükség, a haj hosszúságától függően. Persze mindezt én nem kötekedésből írom, ne értsd félre! :) Én legalábbis úgy vagyok vele, hogy ha már szép frizuráról álmodok, akkor pár ezer forinton ne múljon, ha pedig sajnálom rá, nem esek neki magamnak, mert sokkal nagyobb kárt teszek.
Mondjuk 100, hogy ezért le leszek pontozva, de mindegy. :D Sok sikert!
Nem pontozlak le nyugi.
Gondoltam hogy majd ezekkel jöttök.
De otthon is meglehet csinálni az ombret, youtubeon is ezer videot lehet róla találni és szerintem eleg jól sikerulnek.
Illetve én már csináltam is.Meg a Lorealossal és nagyon jó lett!Mindenki csak dicsérte.
Fodraszhoz semmi pénzért nem mennek mert 2baratnom is fodrasszal csinaltatta és katasztrófa lett.
És azért gondolom hogy más hajfestekkel is meg tudnám otthon csinálni mert a Lorealos is csak egy sima festék.Annyi hogy jár az a kefe stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!