Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen festéket használjak...

Milyen festéket használjak ombre festéshez? HELP

Figyelt kérdés

Nem szeretném a L'orealnak a festékét, mert nagyon megdrágult, és szerintem egy szimpla festékkel is meg lehetne csinálni.Szerintetek melyikkel lenne a legelőnyösebb?

Természetesen sötétbarna hajam van.

2014. júl. 17. 11:47
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem szokitessel otthon nem eri meg kiserletezni, a helyedben fodraszhoz mennek. En is feltem otthon csinalni a szoke ombret, ezert meglatogattam a fodraszt.
2014. júl. 17. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon nagy butaság azt hinni, hogy otthon, magadnak elkészíthetsz egy olyan frizurát, amit egy szakmabeli ember is sok munkával készít el. :D

Menj el fodrászhoz! Egy sötétbarna hajból gondolom szőkés, világosabb tincseket szeretnél készíteni, nem? A sötétből szép világosat, nem sárgásat és nem kékeset még szakembernek is nagy munka. Le kell hozzá szívatni a hajadat és utána feltenni a festéket, nem beszélve az átmenetről. Egy ombre hajhoz olyan 3-4 színre van szükség, a haj hosszúságától függően. Persze mindezt én nem kötekedésből írom, ne értsd félre! :) Én legalábbis úgy vagyok vele, hogy ha már szép frizuráról álmodok, akkor pár ezer forinton ne múljon, ha pedig sajnálom rá, nem esek neki magamnak, mert sokkal nagyobb kárt teszek.

Mondjuk 100, hogy ezért le leszek pontozva, de mindegy. :D Sok sikert!

2014. júl. 17. 12:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem pontozlak le nyugi.

Gondoltam hogy majd ezekkel jöttök.

De otthon is meglehet csinálni az ombret, youtubeon is ezer videot lehet róla találni és szerintem eleg jól sikerulnek.

Illetve én már csináltam is.Meg a Lorealossal és nagyon jó lett!Mindenki csak dicsérte.

Fodraszhoz semmi pénzért nem mennek mert 2baratnom is fodrasszal csinaltatta és katasztrófa lett.

És azért gondolom hogy más hajfestekkel is meg tudnám otthon csinálni mert a Lorealos is csak egy sima festék.Annyi hogy jár az a kefe stb.

2014. júl. 17. 12:20
 4/5 anonim válasza:
Próbáld a Palette Delux melírozőját (super strand) Rossmannban lehet kapni, én kétszer a Loreal-ossal csináltam majd áttértem erre, mindenki nagyon dícsérte még hajversenyen is indultam vele és bekerültem. De a lényeg, hogy most a Dm-ben le van értékelve és 1500 Ft a legvilágosabb meg a legsötétebb hajra való. Hülyeség, hogy fodrászhoz kell menni, az is ugyanúgy el bírja rontani a hajad mint te magadnak.
2014. júl. 23. 21:19
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm!
2014. júl. 25. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!