Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajleszívatás? Szerintetek?

Hajleszívatás? Szerintetek?

Figyelt kérdés
A napokban leszeretném szívatni a hajamat. Igen,tudom ,hogy nagyon roncsolja stb stb.Viszont megkérdeztem anyukámat, neki többször volt 18%os oxival leszívva , semmi baja nem lett a hajának .Én évek óta vasalom a hajam , (már leszoktam róla) és szintén minimálisan van eltöredezve ,sőt ,a festés sem ártott neki. Ezek alapján ti mit gondoltok erről?

2015. aug. 18. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:
18%os oxival?????
2015. aug. 18. 11:13
 2/7 A kérdező kommentje:
igen, és nem lett semmi baja, tudom hihetetlen, de igaz:)
2015. aug. 18. 11:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani. Milyen színű most a hajad, milyen színűt szeretnél belőle? Szerintem nem jó ötlet otthon próbálkozni ilyesmivel ha nem igazán van tapasztalatod. Ha elmégy egy jó fodrászhoz, akkor ott megcsinálják minimális roncsolódással is. Ha eredetileg is ez volt a terved, akkor szerintem nyugodtan vágj bele. Olyan fodrászt keress, ahol olaplex-et is használnak szőkítéskor, az segíteni fog abban, hogy ne menjen tönkre a hajad.
2015. aug. 18. 13:02
 4/7 A kérdező kommentje:
persze, nem itthon szeretném, holnap megyek fodrászhoz, köszi a választ:)
2015. aug. 18. 13:31
 5/7 A kérdező kommentje:
egyébként sötét barnából szeretnék valami világosabb barnát:)
2015. aug. 18. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Sötétbarnából világosat simán festéssel is lehet csinálni. Fodrásznál.
2015. aug. 18. 17:19
 7/7 A kérdező kommentje:
ma voltam fodrásznál, leszívattam 9%os oxival csinálta,szőkítés után vöröses színe lett ,így ez annyira megtetszett,hogy gyönyörű rézvörös színet kapott a hajam.:) szóval nagyon jól jártam.:)
2015. aug. 19. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!