Hogyan kell a hajat leszívatni?
A hajam jelenleg olyan sötét vörös/padlizsám, néhány kis helyen erősen kikopott fekete. Le szeretném szedni valamennyire ezt a két színt a hajamról, hogy erős pirosat/vöröset rakhassak rá.
Csak hát teljesen tanácstalan vagyok. Hogyan álljak hozzá magamnak (vagy barátnőm segítségével)? Mit vegyek? Szőkítő por, hiderogén...
Vegyél 2 tasak szőkítőport és 2 db 12 %-os oxit hozzá. Először a hajad végére rakd a kencét miután kikeverted,10 perc után a hajközéphosszára itt hagyd 15-20 percre hatni,majd a hajtöveknél 5-8 perc. Folyamatosan ellenőrizd tükörben ha már fehéressárga akkor jó lemoshatod samponnal semmi mást ne használj. Aztán szárítás és mehet rá a kívánt szín utána viszont ápold hajpakolással és olajjal.
Nagyon fontos hogy ne fésüld a hajadat közbe és hogy a hajtő legyen az utolsó annak elkerülése érdekében hogy le ne törjön a hajad.
1. válaszoló: nagyon szépen köszönöm!! :)) Rengeteget segítettél.
2. válaszoló: tudom, hogy elég kockázatos a hajam épségét illetőleg. de csinálta egy ismerősöm már otthon, és nem lett semmi baja. (csak hát nemigen ér rá segíteni...)
Meg hát eléggé hülye vagyok hozzá, hogy megtegyem:D De ha tudsz olyan fodrászt budán, aki kevésbé horror áron, két napon belül megcsinálná, akkor kérlek, szólj! :DDD
Én 2 hónapja csináltam ilyenből:
ilyen lett mára:
2x festettem azóta.
És igen, fontos, felejtsd el a drogériás festéket:) Ha már a fodrászkellékesbe jársz oxiért meg szőkítőért akkor ott is vegyél festéket.
Amit tudok ajánlani szuper minőség,nagy adag nem drágán az a BES márka (Hi-fi) Vagy indola professional color.
köszi mégegyszer, írtam neked pü-t, néhány kisebb dolog miatt még!:-)
Okés, megnézem a márkákat, köszi, csak nem tudom, gyártanak e belőle xxl-es extrém hajfestékeket, mert hát nekem arra lesz szükségem utána.C: köszi még1x!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!