Tökéletes hajvégápoló?
Szia! Van pár tippem neked:
1: dobd (vagy ajándékozd el) az összes hajápolódat, ami Kallos meg hasonló, mert ezek mind televannak szilikonnal, ami árt a hajnak, mert bevonja egy műanyag réteggel, ezért a haj nem lélegzik és letörik.
2: vágasd le a töredezett végeket, sajnos ezen már nem lehet segíteni, nincs csodaszer ami helyrehozná, csak az olló.
3: miután megszabadultál a "beteg" hajvégektől, menj egy egy drogériába, és vedd meg a következőket: szilikonmentes natúr sampon és balzsam (én az Alverdét és az Alterrát ajánlom), vaddisznószőr hajkefe, és kókuszolaj, vagy ricinusolaj (ezt gyógyszertárban kapsz). Ennyi, ezen kívül nincs szükség semmilyen hajformázóra, pakolásra.
4: Minden hajmosás előtt, de legalább heti 1x használd az olajat pakolásként a hajadon, akár több órán át is. Utána hajmosás a natúr samponnal és balzsammal. Haj megszárítása (lehetőség szerint szabad levegőn, hajszárító nélkül, vagy ha muszáj használni, akkor a leggyengébb fokozaton és távolról).
5: A hatás természetesen nem azonnal jön, de pár hónap után észreveszed majd, hogy szép, fényes, egészséges a hajad. Szóval csak türelem ;) ÉN évekkel ezelőtt tértem át erre a módszerre, és az addig vállig érő, törött, fénytelen hajam mostanra derékig érő, egészséges lett :)
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!