Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tökéletes hajvégápoló?

Loxe kérdése:

Tökéletes hajvégápoló?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szükségem lenne egy jó hajvégápolóra, ami Szlovákiában is kapható. Kipróbáltam egy olajos Kallosos terméket, nem vált be. A legnagyobb pénzösszeg, amit rááldoznák 10 euró. Helyreszeretném hozni a hajam, szerintem jó úton haladok, de kellene egy olyan termék is, amit a hajvégeimre tudnák használni. Jó lenne, ha valami olajosat tudnátok ajánlani. Használok egy spriccelő formájút + egy krémes állagút, emellett hajpakolást is szoktam használni és balzsamot is. Szinte nem használok rá hőt, csak hajszárításkor. S.O.S. !!!! Köszönöm! 17/L

2015. aug. 17. 12:23
 1/4 anonim ***** válasza:
64%

Szia! Van pár tippem neked:

1: dobd (vagy ajándékozd el) az összes hajápolódat, ami Kallos meg hasonló, mert ezek mind televannak szilikonnal, ami árt a hajnak, mert bevonja egy műanyag réteggel, ezért a haj nem lélegzik és letörik.

2: vágasd le a töredezett végeket, sajnos ezen már nem lehet segíteni, nincs csodaszer ami helyrehozná, csak az olló.

3: miután megszabadultál a "beteg" hajvégektől, menj egy egy drogériába, és vedd meg a következőket: szilikonmentes natúr sampon és balzsam (én az Alverdét és az Alterrát ajánlom), vaddisznószőr hajkefe, és kókuszolaj, vagy ricinusolaj (ezt gyógyszertárban kapsz). Ennyi, ezen kívül nincs szükség semmilyen hajformázóra, pakolásra.

4: Minden hajmosás előtt, de legalább heti 1x használd az olajat pakolásként a hajadon, akár több órán át is. Utána hajmosás a natúr samponnal és balzsammal. Haj megszárítása (lehetőség szerint szabad levegőn, hajszárító nélkül, vagy ha muszáj használni, akkor a leggyengébb fokozaton és távolról).

5: A hatás természetesen nem azonnal jön, de pár hónap után észreveszed majd, hogy szép, fényes, egészséges a hajad. Szóval csak türelem ;) ÉN évekkel ezelőtt tértem át erre a módszerre, és az addig vállig érő, törött, fénytelen hajam mostanra derékig érő, egészséges lett :)

Remélem segítettem :)

2015. aug. 17. 14:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Igen, ezek hasznos tanácsok ! :)
2015. aug. 17. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Bioboltban lehet kapni argán olajat, 2 csepp kell csak naponta belőle a hajvégekre és gyönyörűen helyrehozza. A profi fodrászok is ezt használják. Használni is könnyű, mivel nem kell kimosni.
2015. aug. 17. 21:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Biobolt? Nem tudok róla, hogy ilyen lenne Szlovákiában. Esetleg gyógyszertár? Az nem ugyanaz?
2015. aug. 18. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!