Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Első szőrtelenítés? Anya nem...

Első szőrtelenítés? Anya nem engedi! 13/l

Figyelt kérdés

A napokban mondtam Anyának, hogy olyan csúnya, szőrös a lábam, nem lehetne valamit csinálni vele? Erre nevetve kérdezte, hogy "Mutatsd, hol?" és mondta, hogy nem kell vele semmit csinálni. Aha, persze, nem Ő ég miatta...

A hónaljamat néhányszor (titokban) leborotváltam, de a lábamat nem szeretném borotvával...

Szerintetek mit csináljak? Mégegyszer nem merem megkérdezni, meg úgyse engedné. A lábamat is titokban? De ha észre veszi, mit mondjak? Egyébként az epilátor jó ötlet lenne?

Minden normális választ nagyon megköszönök! :)

2015. aug. 15. 07:20
1 2
 11/14 anonim válasza:
Az epilátort az egész házban lehet hallani és nem is olyan szép a végeredmény. Nekem tele lett szőrbenövéssel meg pöttyökkel a lábam és kegyetlenül is tud fájni mikor használod. Annál nekem még a gyanta is kevésbé fájt. Ha meg egyiket se szívesen csinálnád, akkor meg lehet kapni pár száz forintért szőrtelenítő krémeket. Fel kell kenni, várni a megszabott ideig, majd a benne található spatulával leszedni a krémet úgy mintha borotvát használnál. Nem fáj csak utána büdös van ott, ahol használtad.
2015. aug. 22. 17:52
 12/14 anonim válasza:

A legjobb neked a cukorgyanta lenne, könnyű elkészíteni és utána nagyon puha lesz a bőröd!

Az én első gyantázásom a barátnőimmel történt hideggyantával, majd rögtön el is mondtam amikor hazaértem, én is féltem mit mond majd anya, de nem volt dühös, csak fölöslegesnek tartotta és nem engedte hogy gyantát vegyek a boltban. Ezért cukorgyantát készítettem, és a szobámban legyantáztam a lábam. Azóta eltelt 4-5 hónap és megbarátkozott a gondolattal, hogy gyantázok, vett is nekem gyantát, és kaptam epilátort is. :)

13/L

2015. aug. 29. 16:53
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Kipróbálom!
2015. aug. 29. 21:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez volt. Anya kinevetett. Azzal tüntettem, hogy fél nyáron át csak a téli melegítőmben voltam otthon, a házon kívül pedig szintén hosszú nadrágot vettem fel, ujjas pólóval stb. Folyton mondta, hogy így beizzad a lábam, cseréljem le rövidre. Mondtam, hogy nem, ez az egész az ő tiltása miatt van. Aztán belátta, hogy ezzel tényleg senkinek nem lesz jobb, és megengedte az epilátort. (Ami amúgy tényleg hangos, szóval ha titokban akarod csinálni, akkor csak úgy, ha egyedül vagy otthon.)
2015. szept. 2. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!