Hányszor mostok hajat ilyen melegben?
Figyelt kérdés
Nem szeretem feleslegesen roncsolni a hajam, de egyszerűen nem tudom megállni, hogy legalább kétnaponta ne mossam meg, érzem a hajtövemnél az izzadtságot... ha nem is zsíros, de látszik rajta, hogy nem friss.
Nektek van erre valami bevált tippetek, vagy ti is mossátok rendesen? :)
2015. aug. 14. 10:52
1/8 anonim válasza:
igazából nem nagyon lehet mit kezdeni :/ át kell vészelni ezt a meleg nyarat vagy vágasd le. Én háromnaponta mosom, az nem olyan vészes a hajnak se
2/8 anonim válasza:
Mivel a nyár nagy részében itthon vagyok, és nekem is gyorsan zsírosodóva hajam, próbálom ritkábban mosni, korábban 2-3 naponta mostam, most 4-5 naponta. Igazából semmit nem változott a helyzet, ugyanolyan gyorsan zsírosodik, de remélem, hogy ősszel normalizálódik. Általában itthon kontyban vagy fonatban hordom, úgy nem zavar.
3/8 anonim válasza:
Az hogy mosod nem roncsolja, az roncsolja ha mindenféle rossz sampont használsz hozzá. Ha gyakran mosod a hajad akkor bio sampont vegyél.
4/8 anonim válasza:
Sajnos ebben a melegben szinte kétnaponta, óriási nagy, vastagszálú, göndör hajam van, hiába fogom össze, akkor is hamar zsírosodik a töve, kiengedve meg elviselhetetlenül meleg.
5/8 anonim válasza:
Én télen-nyáron naponta mosom, semmi baja.
Nyaranta annyi a különbség, hogy többször zuhanyozom le, akkor bevizezem az egészet.
7/8 anonim válasza:
Egész évben két naponta mosom. Nyáron nyilván a sok strandolás miatt van,hogy naponta. Meg sokat vagyok a szabadban,napozni,medencézni így sokszor éri víz,tehát nincs olyan problémám ,mint neked.
Próbáld ki a szárazsampont. Nekem segített régebben 1 nappal elhúzni a hajmosást. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!