Milyen hajvasalód van, ajánlanád nekem?
Tehát új hajvasalót szeretnék. Úgy hallottam, a legjobbak: Remington és a Babyliss. Szerinted? Ezekből melyik számút ajánlanád? Légyszi linkelj, és árat is mondj hozzá!
Aki leírja annak előre is köszönöm szépen! :)
BABYLISS Wet N'Dry 2170E hajvasaló
én nagyon szeretem
Kerámia lapos, megakadályozza a haj elektromossággal való feltöltődését, elpárologtató rendszeres, nedves haj esetén. Gyors felfűtés: 120 °C - 50 másodperc alatt, Turbó funkció, Állítható hőmérséklet: 25 fokozat 125 °C - 185 °C között. Már régóta megvan és jól bírja.jól alakíthatod vele a hajad. hogy kifele, vagy befele álljon. jól meg lehet csinálni vele.
Árra sajnos nem emlékszem mert már régen vettem...
22L
Remington s1051, most januárban vettem 7000 szerbiai dinárért, ami 21.000 ft-nak felel meg.
Imádom, nagyon szépen kiegyenesíti a hajamat, és nem nagyon töredezik. Most legutóbb 45 percig tartott kivasalnom [eddig 1,5 óra volt] pedig "göndör" hajam van [azért nem annyira] és irtó sok :D
GAMA:)
Nagyon szeretem, interneten rendeltem.
Nem károsítja annyira a hajam mint az eddigiek és professzionális termék.
Mindenkinek ajánlom.
15ezer körül vettem, ha jól emlékszem!
Én karácsonyra kaptam egy REMINGTON-t, mint az elsőnek is van, irto jó és 2 másodperc alatt felmelegszik, szép hullámokat csinál és egyenesítése is tök jó.
nálunk 11 500ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!