Intim gyantát próbálta valaki? Tényleg fáj? És igaz, hogy egy idő után érzéketlen lesz a punci?
Elég kellemetlen, nem ajánlom, hogy te csináld otthon mert nekem véraláfutásos lett a bikinivonalam, mert valamit nem jól csináltam :) Úgy lesz érzéketlen a bőr, mint a lábon. Epiláltam a lábam mindig és már nem fáj, maga a puncid nem lesz érzéketlen csak a gyanta nem fog annyira fájni :)
21l
Egyetértek az elsővel, nekem is véraláfutásos volt először. A bőrt normálisan kell feszíteni,és úgy sokkal jobb lesz!:)
18/l
Egyszer próbáltam ki otthon, akkor nekem is marha nagy lila folt maradt, inkább ráhagytam.
Kozmetikushoz is jártam egy darabig, de nekem semmivel sem lett jobb, ugyanolyan iszonyúan fájt minden alkalom, ezért felhagytam vele...
Sok szerencsét!
Én nem férfiért csinálom, hanem magam miatt. Először is a gyantától lágy marad a szőr, nem lesz olyan durva, mint a borotvától, így az a kis pihe még nem zavaró egy hét után. A másik ok amiért ezt választom az az, hogy nem akarom, hogy 30 éves koromra a combomig terjedjen a dúrva szőr (mert a borotvától egyre dúsabb).
P.s.: a szemöldökünket is ugyanúgy kitépjük szemöldökcsipesszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!