Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Intim gyantát próbálta valaki?...

Intim gyantát próbálta valaki? Tényleg fáj? És igaz, hogy egy idő után érzéketlen lesz a punci?

Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni.
2015. aug. 12. 12:47
1 2
 1/11 anonim válasza:

Elég kellemetlen, nem ajánlom, hogy te csináld otthon mert nekem véraláfutásos lett a bikinivonalam, mert valamit nem jól csináltam :) Úgy lesz érzéketlen a bőr, mint a lábon. Epiláltam a lábam mindig és már nem fáj, maga a puncid nem lesz érzéketlen csak a gyanta nem fog annyira fájni :)

21l

2015. aug. 12. 12:52
 2/11 anonim válasza:

Egyetértek az elsővel, nekem is véraláfutásos volt először. A bőrt normálisan kell feszíteni,és úgy sokkal jobb lesz!:)

18/l

2015. aug. 12. 13:07
 3/11 anonim válasza:

Egyszer próbáltam ki otthon, akkor nekem is marha nagy lila folt maradt, inkább ráhagytam.

Kozmetikushoz is jártam egy darabig, de nekem semmivel sem lett jobb, ugyanolyan iszonyúan fájt minden alkalom, ezért felhagytam vele...

Sok szerencsét!

2015. aug. 12. 13:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Kozmetikusnál csináltatnám és teljesen csupaszra szeretném.Kicsit félek tőle bár,hogy 3-4 hétig nem nő vissza és,hogy addig szép puha marad meg jól hangzik:)
2015. aug. 12. 14:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Én magamnak csinálom, bár még csak a bikinivonalig meg a szeméremdombig jutottam. Viszont minden máshol epilálok, és a lábamon már egyáltalán nem is érzem. Amúgy ha gyantázás előtt behintőporozod a bőrödet, nem fog annyira fájni. Nekem kb nem is fájt hintőpor után.
2015. aug. 12. 17:38
 6/11 anonim ***** válasza:
1 hétig lesz sima, nem 3-4. Az a 3-4 az mikor már akkorára megnő a szőr hogy mehetsz újra gyantáztatni. Na én ezért nem is járok, semmi értelme ennek, és iszonyatosan fáj. Én kozmetikusnál két kis tépésig bírtam aztán hazamentem és otthon megpróbáltam, kevésbé fájt mikor magamnak csináltam, de még az is rémes volt.
2015. aug. 12. 18:27
 7/11 anonim ***** válasza:
iszonyat értelmetlen marhaság,és tudományosan bizonyitott,hogy káros.Minek kinzod magad?A férfiak se kinozzák magukat.Ha annyira zavar,irts le IPL-el,az tartós.
2015. aug. 12. 20:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Erőszakkal kényszerited tested részét,hogy távozzon.Minden ami erőszakos,fájdalmat okoz a testnek KÁROS,káros az idegrendszernek,káros az agynak.Megalázod magad.Ez a gyanta egy ősrégi módszer,de totálisan téves,mára már tudósok is alátámasztották,meg logikusan is ha belegondolsz,Miért kéne szenvedni,miért kéne magamnak fájdalmat okozni,ráadásul visszanő?Plusz még fizetsz érte.Nem értem a nők nagyrészét.Million egy idegvégződés van ott.Nyugalom a szöveten belül.Energiabalansz,és te penetrálod a közeget brutálisan,agressziv,támadó erőkkel,felbontod az egyensulyt,MEGTÁMADOD a saját szervezetet,ami kisebb agyi sokk,minden egyes csik amit lehuzol gyantával,egy agyi sokk,mini sokk ,ami károsodáshoz vezet,mégha nem is veszed észre,dögleszted az agysejtjeid.Lelehet pontozni,lehet utálni,lehet leköpni engem,de tudományosan bizonyitott tény,és én csak segiteni szeretnék.Az már mindenki privát baja,ha ezek után is folytatja.Nem nekem árt,magát süllyeszti.
2015. aug. 12. 20:40
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen igaz. Férfiak nem sok mindent tesznek meg, mi meg nők igen csak,hogy nekik a legszebb legjobbat tudjuk adni. Attól félek nehogy tényleg a sok fájdalom miatt gond legyen. És az, hogy 1 hét múlva visszanő tényleg nem éri meg.
2015. aug. 13. 07:54
 10/11 anonim válasza:

Én nem férfiért csinálom, hanem magam miatt. Először is a gyantától lágy marad a szőr, nem lesz olyan durva, mint a borotvától, így az a kis pihe még nem zavaró egy hét után. A másik ok amiért ezt választom az az, hogy nem akarom, hogy 30 éves koromra a combomig terjedjen a dúrva szőr (mert a borotvától egyre dúsabb).

P.s.: a szemöldökünket is ugyanúgy kitépjük szemöldökcsipesszel.

2015. aug. 13. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!