Kozmetikusok! Tényleg annyival nehezebb tangafélrehuzogatással intim gyantázni hogy sokan ragaszkodtok ahoz hogy a kliens levegye?
Ez nem igaz. Én akármelyik kozmetikusnál voltam, mindenhol megkérdezték, hogy magamon szeretném-e hagyni a bugyit. De amúgy meg felesleges, mert úgyis arrébbhúzza, felemeli, és szörnyű rossz érzés lehet, amikor a másik oldalt csinálja, és áthúzza arra az oldalra, ahol frissen van gyantázva és még érzékeny.
Úgyis lát mindent, és úgyis mindannyiunknak egyforma, szerintem kényelmesebb levenni azt a bugyit...
Mondok én erre valamit.
Én magamnak csinálom, amióta elmentem egy helyre, igaz a lábam gyantáztam, de épp egy előttem távozó hölgyet fikáztak a rejtegetni valója miatt, hogy milyen szőrös stb.
Ne haragudj, de ez bunkó dolog. Kidumálja a vendékét, aztán meg ha bemegy a pénzért vágja a jópofát.
Én azóta nem járok kozmetikushoz, csak szemöldök miatt, de már nem hozzá. bele gondoltam, hogy akkor bárkit így kibeszél.
én akárhány kozmetikus szalonban voltam ott a kozmetikusnak mindig külön szobája volt tehát el volt szeparálva, ami ezt jelenti h nem látott senki intim gyantázás közben.
Nekem nővérem közmetikus, és már jó ideje hozzá járok, de neki is olyan szalonja van ahol el van zárva a fodrászattól stb. fazon gyantánál magamon szoktam hagyni, de teljes intimnél én is leveszem, idegennél is igy csináltam.
Ja, igen, az a minimum, hogy paraván, vagy függöny, persze. Én egyszer voltam csak olyan kozmetikusnál, ahol nem volt elkülönített hely, csak 1 és ott épp a másik dolgozott, akkor megkérdezte, hogy csinálhatja-e itt, vagy megvárom, de akkor se volt más benn.
Amúgy a félrehúzogatás akkor sem segít, mert úgyis látni mindent.
Szerintem válts kozmetikust, olyanhoz menj, ahol normálisak a körülmények, előbb utóbb az ilyenek rájönnek, hogy így nem lesz vendégük.
Ahova én járok ott sem bonyolultan, de meg van oldva, hogy ne lássanak, egyszerűen a plafonról belógattak függönyt, ha épp nincs rá szükség, akkor elhúzzák...
persze, latszik de megis jobb erzes hogy van rajtad valami. na meg nincs kinn epp minden es a szomszed asztalrol sem lat at annyira....
a nagy szalonos kozmetika annyival jobb hogy a regebbi fajta gyantaval nem faj annyira es olcsobb. de par alkalom utan kezdek rajonni hogy en ezt nem birom, lehet tenyleg visszamegyek a "magan" kozmetkushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!