Aki nyáron (is) gyantáztat, az hogy oldja meg, hogy mindig szőrtelen legyen?
Figyelt kérdés
Én sajnos nem használhatok borotvát, mert fekete pöttyös leszek tőle, és az nagyon csúnya, az epilátor szintén tönkreteszi a bőrömet. A gyantánál viszont nem tudom megvárni, hogy akár csak egy kicsit is kinőjön a szőröm. :(( Mindenhol, mindenkinél azt látom, hogy tök sima a lábuk (gondolom, borotva...), én meg szívok, akármit csinálok. :(2015. aug. 10. 19:41
1/4 anonim válasza:
Sehogy. De vagyok olyan szerencsés, hogy szőke vagyok, a lábamon a szőr világosabb az átlagnál, így amikor fél centis, akkor is alig látszik (én is csak 20 centiről látom), max. a napon árnyékot vet, de nem érdekel.
Egyébként ha fordítottan gyantázol, vagyis ellentétesen kened, megegyezően téped, akkor a 2-3 millis szőrök is kijönnek. Annyi a trükk, hogy miután feltapasztod a lehúzócsíkot, akkor szőrnövekedéssel ellentétes irányba kicsit meghúzogatod, hogy az összes kis szőrszál beleakadjon és utána téped le megegyezően. Kevésbé fáj és hatásosabb, mert a kis szálak is kijönnek.
2/4 anonim válasza:
Nyáron nem gyantázok, mivel 1 hét simaság után nincs kedvem 2 hét szőrösséghez. Ilyenkor borotválok. Nekem is fekete pöttyös, de úgysem látja senki. Nem nézegetnek nagyítóval az emberek.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Az a baj, hogy nekem minden nap nő ki pár újabb szál. Nem egyforma a növekedési ciklusuk, és mindig az van, hogy az epilátor nem szedi ki rendesen, vagy ha igen, akkor is - kicsit vagy nagyon - benő, és 1-2 nap múlva a betört szál előbújik. Vagyis elsősorban nem az a gondom, hogy gyorsan nő a szőröm (bár ez is igaz sajnos), tehát nem arról van szó, hogy epilálás után 1 nappal már csupa szőr lennék, hanem hogy mindig akad itt-ott néhány idegesítő szál. Az epilátort meg egyre kevésbé bírja a bőröm.
2015. aug. 10. 21:11
4/4 anonim válasza:
En ezert nem gyantazok vagy epilalok. Nekem legalabb masfel honap, mire rendesen visszano. Nem vilagos a szorom, de nekem nincsenek feltuno fekete pottyeim, 2-3 naponta borotvalom a labam. Amugy borszintol is fugg, ha valakinek simanak latod a labat messzirol attol meg kozelrol lehet pottyos/szoros csak barnabb a bore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!