Lányok, légyszi aki bajusz gyantáztat, segítene?
Figyelt kérdés
Ma voltam kozmetikusnál arckezelésen, és rábeszélt a bajusz gyantára. (Tényleg elég hosszú volt a szőr, viszont szőke, de fénynél nagyon látványos volt). Félve belementem, először csináltattam meg. Semmi nyoma nem maradt, de félek, hogy holnapra piros lesz, illetve attól, hogy szúrni fog. innentől mostmár nincs visszaút, mindig gyantáztatnom kell? Illetve a fontosabb kérdésem az, hogy elég fehér a bőröm, és a lábamon gyantázás után kis piros pöttyök maradnak sokáig, amik még látványosabbak forró nyári napokon, ha izzadok. Ez a veszély is fenyegethet? Ti mivel kenitek, hogy ne legyen piros? Köszi2015. júl. 3. 18:14
1/1 anonim válasza:
Ha utána nem lett piros akkor holnapra miért lenne? Szúrni sem fog, mivel nem erős ott a szőröd annyira. Nem kell mindig gyantáztatni ha nem akarod. De egyszerűbb ha kiszeded csipesszel mikor nő vissza. Amúgy nyugtató krémekkel kend a bőröd ha pöttyös lenne, vagy aloe vera spray vagy valami biztos van otthon ami jó rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!