Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS. Arcpakolástól kivörösödöt...

SOS. Arcpakolástól kivörösödött bőr?

Figyelt kérdés
Csináltam egy arcpakolást házilag, natúr joghurt, kurkuma, fahéj volt benne, de amint felkentem csípni kezdett, először azt hittem nincs gáz de miután lemostam, besárgult az arcom, pár mosás után lejött de ahol a krém az arcomon volt kivörösödött a bőröm. Kicsit csíp is. Bekentem aloevera krémmel. De mit tegyek még? el fog múlni?

#rossz #arcpakolás #kivörösödött bőr
2015. aug. 9. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:

kurkuma arra való, hogy sárgítson

a fahéj meg egy elég erős szer, attól lett piros az arcod - valószínűleg jól meg is marta a bőrfelületet

nyilván el fog múlni 3-4 nap alatt, ha nem túlzottan marta fel a bőröd

egyáltalán mi a fenének raktál pont kurkumát és fahéjat a joghurtba???

2015. aug. 9. 18:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Online receptet találtam, azt próbáltam ki.... rossz ötlet volt... az arcom szerencsére okés, tettem rá aloéverát, meg kammillateával kezeltem.
2015. aug. 10. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!