Ha az uborkás arcpakolástól kipirosodott a bőröm foltokban, akkor az azt jelenti allergiás vagyok rá?
szemkörnyéket egyébként nem szabad ilyesmikkel kenni,se sima arckrémmel,mert az is csípheti(nagyon vékony ott a bőr)
esetleg próbálj ki más pakolásokat az arcodra
Ja igen, a szemkörnyékemre amúgy nem kentem, csak lefolyt, mert még elég folyékony állagú volt a pakolás mikor felkentem az arcomra. Rögtön le is töröltem onnan, de sajnos azon a helyen is kipirult a bőröm. :(
Azért tartom "biztonságosabbnak" még mindig a házi praktikákat, mert egyrészt tudom hogy mi kerül a pakolásba.. bízom bennük, mert szerencsére hatékonyak, bár néha előfordul 1-2-vel ( lásd most) hogy nem válnak be. Másrészt pedig eleve érzékeny a bőröm és mindaddig komoly bőrproblémákkal küszködtem, amíg nem álltam át teljesen természetes alapanyagú szerekre, mint amilyen a manna szappan. Azóta egészen helyre jött a bőröm. Nem is használok semmilyen boltban kapható kenceficét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!