Használt már valaki Avon gyantacsíkot, , bajuszra"? Ha igen utána kipirosodott a bőr?!
Figyelt kérdés
Kipróbáltam de 2 nap után is piros volt! :/2013. okt. 28. 08:05
1/4 anonim válasza:
mert nem jól technikával tépted. Fontos hogy ne felfelé húzd hanem annyira vizszintesen amennyire csak tudod. Hirtelen kell tépni nem lassan húzni. Ami még okozhatja hogy ne fesziteteted ki a bört rendesen. Ellenkező irányban kell kifesziteni hogy a böröd ne mozduljon a rántásnál. Amit még tudsz tenni hogy teszel rá elötte hintöport, sokaknál az is segit. Utána pedig kenj rá valami nyugtató krémet. aloe vera tartalmút vagy körömvirág krémet. (kozmaetikus vagyok)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. okt. 28. 08:46
3/4 anonim válasza:
én azt használom,s nagyon jó. nem pirosodik ki tőle a bőröm,pedig emigy érzékeny és kb.3hétig sima marad :D
4/4 anonim válasza:
Nekem a gyantacsíkok egy szál szőrömet ki sem szedik... a meleggyanta sokkal jobb, na meg olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!