Ismeri valaki az avon termékeket?
Figyelt kérdés
Arról lenne 1 olyan kérdésem hogy ANEW Platnum milyen összetevőket tartalmaz?
55 éves kor felett ajánlják, az arckrémet és azt hallottam hogy sárgadinnye is van benne?
Ez igaz?
Vagy ha nem ebben van akkor melyik ANEW termékben van?
Sajnos a googleban nem találtam erre választ, köszönöm előre is...
2013. okt. 27. 09:26
1/5 anonim válasza:
kremmania.hu/kremek/avon-anew-platinum-nappali-krem-spf-25 Hogy van e benne, azt nem tudom. Ezek az összetevői...
2/5 A kérdező kommentje:
igen ezt én is megnéztem, viszont én nagyon bírom a sárgadinnyés illatot ezért is kérdeztem hogy melyik ANEW krémben van, mert azt szeretném megvenni...
2013. okt. 27. 10:28
3/5 Timi179 válasza:
a Platinum thaiföldi gyógynövényeket tartalmaz, de amikor szagoltuk én is sárgadinnyét éreztem ki belőle, nagyon jó az illata! Igen, 55 éves kor felett ajánlott a használata.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az utolsónak, akkor csak jó felé kapirgáltam, nekem nagyon tetszik az illata, az avon kontakpontban megszaglásztuk az összeset, és bár még csak 30 éves vagyok, de akkor ezek szerint ez az a krém, ami nekem kéne!
2013. okt. 28. 05:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!