Mi viszi ki a hajból a színezőt legharmarabb?
a színezők nem tartanak egy évig, attól függ milyet vettél, rá van írva a dobozra, hogy kb hány hajmosás alatt mosódik ki.
ha meg véletlenül festéket vettél: akkor a napsütés kiszívja a színét (de akkor egész nap kint kell hogy legyél),
vagy megvárod míg lenő
vagy elmész egy fodrászhoz, és kiszedi (de ez nagyon tönkreteszi a hajat, nem ajánlom
Festetsd vissza az eredeti színére, az a legyegyszerűbb és a legkevésbé káros módszer. hip-hop nem lehet a színét kiszedni de ha a saját hajszínedre fested, akkor nem látszik, mikor lenő, és apránként kikopik és le is nő.
Vagy válassz egy olyan színt, ami tetszik.
Nem a kiszedés a megoldás erre szerintem.
És milyen az eredetid? mert ha szőke akkor sztem még nehezebb..1sötét barna nem olyan gáz..
Szal milyen színű?
Nah ismét én vok aki kérdezte a színét..nem értek hozzá..de ha a fekete színező volt akkor vegyél ugyanilyet barnába, és fest be, és a h már vki írta ha lenő nem lesz feltünő.
Majd írd meg h h sikerült
Sok szerencsét hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!