Ha Palette color xxl platina szőkítője helyett a jégszőkét választom, kevésbé szívja le a hajam?
Mennyire barna a hajad? Sotet barna? Szerintem probalkozz ezzel:
De a jegszoke is leszivna szerintem ;) De amit belinkeltem az BIZTOS.
elso vagyok.
Ezert kerdeztem milyen mertekben barna a kerdezo haja.
Nekem vilagos barna volt szoval elso festessel a paletta xxl-el elertem a platina szoket.
De persze akiknek sotet barna a hajuk azok jobban jarnak ha elotte elmennek fodraszhoz aki leszivja a hajukat.
de eddig platinát használtam , csak most váltanék a jégszőkére.érted?
egyébként ha sárga a hajad, vegyél rá kis hamvasítót, de ne aggódj, először én is úgy néztem ki, mint egy mesefigura. ha többx használod, szép lesz nagyon a hajad színe.
elsőre sárga csak.
én első használat után (ami tavaly volt), 2 hétre rá már festettem is be újra, és nagyon szép lett, azóta is a platinát használom. Bár a doboza már más, mint amit az első válaszoló belinkelt nekem.
Na de vissza a kérdéshez. A lényeg az, h mennyivel gyengébb a jégszőke.
Bocsi, tenyleg felre olvastam :D
Bocsi megegyszer.Igen nyugodtan probald ki a jegszoket. En is festettem parszor mar jegszokere es ugyanugy megfogta.
köszi!
és a színe milyen lett? világosabb, kicsit "sárgásabb", hamvasabb vagy...?:DD
a platina 5-7 árnyalatot világosít, a jégszőke csak 2-4 et
háááát nem tudom...:S
Nekem hamvasabb lett tole. Nem lett sargas.
De ahogy az elottem szolo is irta kevesebbet vilagosit a jegszoke. Szoval lehet,hogy az igazi hajszinedet kevesbbe fogna meg.....Mivel barna a hajad, ott valoszinuleg csak aranyszoke-sargas szoke lenne. Mig a tobbi reszenel meg hamvas szoke.
En nekem vilagosbarna a hajam szoval en nem voltam ilyen gondban :) De szerintem beszelj egy fodrasszal.
Ugyanis ha folyamatosan ilyen Paletta platina szokere fested a hajad a vegen TELJESEN TONKRE TESZED A HAJAD.
Ezt egy olyan lany mondja aki igy jart...
Sok sikert!!
15.40es voltam
hát én magamnak festem évek óta, 3 színű a hajam, fodrász eddig mind elb*szta. nem beszélek eggyel sem, egyik se ért hozzá, dolgoztam fodrász üzletben így értek ahhoz, h ne törjem le.:) de köszi
nem festem rá az összes hajamra , nem vagyok hülye, csak a végén összemosom kicsit, h egyszínű legyen.
csak a tövekre kenek teljes festéket.
na nem tudom. egy próbát lehet megér azt max. ennyi:D
köszi a választ mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!