Melyik hosszítja az arcot kerek arc esetén? Ha oldalt, vagy ha középen választom el a hajamat?
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 11:12
1/9 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg oldalt elválasztani a hajad.
2/9 anonim válasza:
szerintem meg középen, tupírozva hátracsatolva.
oldalt éppen szélesíti..
3/9 anonim válasza:
Szerintem oldalt elválasztva jobb mintha középen választanád el! Valóban jó megoldás, ha hátracsatolod! De mindnképp oldalra válaszd!
4/9 A kérdező kommentje:
hátracsatolás alatt mit értetek? az egészet csatoljam hátra, vagy hogy? :$ bocsi csak nem is tudom mit kellene tegyek hogy ne tűnjön ilyen kereknek :)
2009. jún. 23. 16:01
5/9 anonim válasza:
[link] pl Avrilnek ezen a képen
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Semmiképp se válaszd el középen nekem is kerek arcom van. Oldalt válaszd el és a frufrud se legyen rövid mert az is kerekíti.Nekem ha száj fölött van vágva a frufrum már sokkal kerekebbnek tűnik az arcom.
8/9 A kérdező kommentje:
nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen a válaszokat :)
2009. jún. 23. 19:13
9/9 anonim válasza:
Semmi. Semmi féle képpen ne legyen a választék középen attól még inkább golyó fejed lesz! És oldal frufru is segít rajta, h ne legyen kerek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!