Lányok! Szerintetek gáz, ha egy fiú szőrteleníti magát? (láb, mellkas)
Figyelt kérdés
2015. aug. 7. 10:16
1/20 anonim válasza:
Szerintem igen. A mellkas még határeset,de a lábat nehogymár. :D
3/20 anonim válasza:
Lábat szőrteleníteni elég gáz fiúknak.
4/20 anonim válasza:
Ha a mellkasát szőrteleníti, annak örülök, de a lábát nee, könyörgök! :D
5/20 anonim válasza:
Az, szerintem egyáltalán nem férfias.
6/20 anonim válasza:
Igen, gáz.
Ami elfogadható, ha pl úgy néz ki a háta, mint egy medvéé, akkor szőrtelenítse.
De a többit minek? Főleg a lábát... meg a kezét. Egyáltalán nem férfias.
7/20 anonim válasza:
Hát lányok, azért attól függ!
Ha egy fiú egy igazi "jeti" például. Vagy fogaqlmazzunk úgy, hogy hajlamos a szőrösödésre, akkor azért előnyös szerintem ha inkább szedi magáeól a szőrt. Ápoltabban hat, és hát nem tudom, én személy szerint, nem szerint nem nagyon tartom vonzónak a bundás mackókat.
Persze, ha valakin csak pihe szőr van, vagy nem nagyon fekete és sűrű, akkor szerintem az még szexi is, nem kell szedni.
8/20 anonim válasza:
Ez manapság a k.öcsögök divata. Egy ismerősöm legyantáztatta a combjánál minden szőrét, így a térdétől felfele teljesen csupasz, alatta meg szőrös. Qrva jól néz ki mondhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!