Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem tudom rávenni magam...

Miért nem tudom rávenni magam a hajvágásra?

Figyelt kérdés
Már két éve fontolgatom, hogy levágnám rövidebbre a hajam (vállig, vagy icipicit fölé), de mindig, mikor sor kerülne rá, akkor nem merem megcsináltatni. Pedig próbáltam úgy beállítani, és jól is állna. Nem tudom mi az oka. Most hátközépig érő hajam van, változatosan szoktam hordani, szeretem is, de kipróbálnék valami mást. Legutóbb is egy hete voltam fodrásznál, de vágül csak a végéből vágattam. Mi az oka, hogy ennyire nem merem? Illetve tudnátok mondani mégis biztatásokat mondani, hogy megtegyem? Azt ne mondjátok, hogy haj, megnő, mert nekem nő túl gyorsan.

2015. aug. 6. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ennyire nem tudsz megválni tőle egyelőre, akkor ne is tedd. Ha csak a változtatás a fontos, azt másképp is elérheted, vegyél néhány új ruhát, sminkeld magad másképp, mint eddig, stb. Aztán majd eljön az idő, hogy megunod a hosszú hajat, lehet hogy egy hét múlva, lehet hogy újabb két év múlva.
2015. aug. 6. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem is akarod levágatni ez azt jelenti. Neked csak tetszik a rövid és kész, ettől még nem akarsz olyat magadon. Aki akarja megteszi, nem egy olyan nagy dolog, hiszen nem végleges. Én is 2 évente levágatom váll fölé, az a 2 év ami alatt megnő derékig és utána vágatom újra. És bármilyen hosszú is jól áll mindig, és változatos legalább.
2015. aug. 6. 15:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Igazából korábban sminkeltem magam, de abbahagytam, mert jobban tetszik nélküle az arcom. Új ruhákat nemrég vettem, de a hajvágásra azért gondoltam, mert az olyan feltűnő változás lenne. Gondoltam arra is, hogy fokozatosan vágatom egyre rövidebbre, de az úgy nem lenne az igazi.
2015. aug. 6. 15:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor talán tényleg nem jött még el az ideje.
2015. aug. 6. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!