Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A körömvirág szappan szárítja...

A körömvirág szappan szárítja az arcomat, de nem tudom nélkülözni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Pár hónapja elkezdtem használni pattanások ellen a körömvirág szappant, elég szép munkát végzett az arcomon, de mostanában nagyon elkezdett szárítani, a T vonalban konkrétan hámlott a bőröm. Kentem sok hidratálókrémmel hátha segít, de nemnagyon. Most pár napja már nem használom a szappant és kicsit jobb a bőröm, de előjöttek a pattanások.. Lehetséges, hogy mástól száradt ki, és használhatnám nyugodtan tovább?

16/L

2015. aug. 5. 23:41
 1/7 A kérdező kommentje:
A "más"-on gondolok itt esetleg új levegőre, vízre, ugyanis most költöztünk el pár napja.
2015. aug. 6. 00:03
 2/7 anonim ***** válasza:
használj mást pattanásra, kérd a drogériában egy eladó segítségét, vagy bőrgyógyászét, ő biztosan tud segíteni
2015. aug. 6. 00:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez az egy volt rájuk jó:/
2015. aug. 6. 00:45
 4/7 anonim ***** válasza:
használj utána hidratálót. nem nagy cucc..:D
2015. aug. 6. 01:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen utána használtam de nem sokat segített:/
2015. aug. 6. 12:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Vegyél körömvirágot: [link]

Főzzél ilyet, vattára teszel és kend vele az arcod. Ez nem szárít és jó hatása lesz a bőrödre. Ha veszel ugyanilyenből cickafarkfüvet is, azzal kevered az is hasznos mert fertőtlenítő, gyulladásgátló az is. És ezek nem drágák.

A szappanok szárítanak, hosszú távon szappant ne használj arcra mert tönkreteszed a bőröd vele.

2015. aug. 6. 16:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, akkor majd csak alkalmakként használom:)
2015. aug. 6. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!