Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sószappan, méz szappan,...

Sószappan, méz szappan, körömvirág szappan stb. Neked melyik jött be és miért?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 08:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Használtam himalájai sószappant, nekem jó volt, száraz a bőröm és arra is nagyon jó volt. Este azzal mostam át az arcomat és nem kentem rá semmilyen krémet, reggelre meg finom lett a bőröm tőle. A mézes szappan is jó volt (én azt használtam amit kifejezetten szappanboltban lehet kapni,és általában mindenféle torta formában készítik),volt idő mikor a sminkemet azzal mostam le, és egyáltalán nem húzódott tőle a bőröm. A körömvirágot én még csak krém formában használtam.
2012. ápr. 16. 08:59
 2/2 anonim válasza:
A sószappan az nagyon szárított(ami nekem jó volt a pattanásos arcomra..)viszont állandóan megvágtam vele az arcom. most holt-tengeri fekete iszap szappanom van és az nagyon jó!
2012. szept. 20. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!